Ambulansta müdahale edilen yaralıyı vurarak öldürdü! Elazığ'da korkunç cinayet

TAKİP ET

Elazığ'da iki grup arasında başlayan silahlı kavga sonucunda Cumhur Kaya (26) yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı. Ancak olayın trajedisi burada bitmedi. Yaralı olarak yerde yatan Hüseyin Kaya'ya (57) müdahale sırasında ambulansa gelen bir şüpheli tarafından ateş açıldı ve Hüseyin Kaya da hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak 3 şüpheli gözaltına alındı.

Doğukent Mahallesi Onbaşı Sokak'ta öğleden sonra yaşanan olay, iki grubun tartışmasının silahlı bir kavgaya dönüşmesiyle gerçekleşti. Kavga sonucunda Cumhur Kaya hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaralı Hüseyin Kaya'yı ambulansta müdahale ederken, beklenmedik bir olay yaşandı. Ambulansta bulunan bir şüpheli, tabancayla ateş açarak Hüseyin Kaya'yı vurdu. Hüseyin Kaya da hayatını kaybederken, diğer yaralı ise başka bir ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Olay yerindeki inceleme ekipleri, bölgede çok sayıda boş kovan buldu.

Olaya karıştığı düşünülen 3 şüpheli gözaltına alındı ve emniyetteki işlemleri sürüyor. Elazığ'da yaşanan bu acı olay, iki aile arasındaki anlaşmazlığın silahlı kavga ve sonrasında ambulans saldırısı ile büyük bir trajediye dönüşmesi olarak kayıtlara geçti."

Elazığ ölüm haberi cinayet