Altın Fiyatlarında Düşüş Devam Ediyor! Kapalıçarşı'da Bugün Altın Fiyatları Ne Kadar?

TAKİP ET

Altın fiyatları dolar kurundaki düşüşün de etkisi ile gerilemeye devam ediyor. Yatırımcısına şaşırtmaya devam eden altın fiyatları Kapalıçarşı'da bugün kaç liradan işlem görüyor? Kapalıçarşı'da gram altın bugün ne kadar? Çeyrek altın yükselecek mi? İşte güncel Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri...

Altın fiyatları Düşmeye devam ederken yatırımcıların ise alış için harekete geçti. Altın fiyatları Kapalıçarşı'da Dün kapanışta gram altın 219,65 lira Çeyrek altın ise 366,76 liradan satıldı. Peki bugün güncel altın fiyatları ne kadar?

GRAM ALTIN BUGÜN KAÇ LİRA?

Altının gram fiyatı bugün güne düşüşle başladı. Gram altın bugün sabah saatlerinde 223,40 lira seviyelerinde işlem gördü. Altın fiyatları Dün Dolar kuru ve ons altındaki değer kayıpları nedeni ile paralel olarak düşüş eğilimine geçti. Altın fiyatları düğün günü önceki güne oranla yüzde 1.9 azalışla kapatırken 223,90 liradan günü tamamladı. Bugün güne düşüşle başlayan altının gram fiyatı saat 09.55 itibarı ile Önceki kapanışa göre yüzde 0,22 azalışla 223,40 liradan işlem gördü. Çeyrek altın Kapalı Çarşı'da bugün ısıda 65 veya Cumhuriyet altını ise 1494 liradan satılıyor.

ALTINDA DÜŞÜŞ DEVAM EDECEK Mİ?

Aa Finans analisti İslam Memiş dolar varlıkların da yaşanan gerilemenin ons altına olumlu yönde desteklemeye devam ettiğini belirterek, "Euro  Bölgesinden gelen haber akışı emtia fiyatlarında yükselişe neden oluyor. Altının  ons fiyatında 1.242 doları direnç, 1.217 doları ise destek seviyesi olarak takip  edeceğiz."  ifadelerini kullandı. Memiş açıklamasında ABD Başkanı Donald trump'ın ABD Merkez Bankası'na yönelik eleştirilerin e devam ettiğini belirterek bugün açıklanacak FED Toplantı tutanakları ve Avrupa bölgesinde enflasyon verisinin emtia fiyatları üzerinde etkili olacağını dile getirdi. Gelişmekte olan ülkelere kıyasla Türk Lirası varlıklarının pozitif ayrı susmaya devam ettiğini belirten Memiş, "ABD-Türkiye, AB-Türkiye ilişkilerinde normalleşme sinyalleri, dış politika tarafında olumlu açıklamalar gelmesi, finans kurum ve kuruluşların almış olduğu tedbirler, yurt içi piyasalarda döviz kurları ve altının gram fiyatında düşüşlerin sürmesine neden oluyor. Dolar kurunda geri çekilmeler devam ederse gram altında düşüş 220 liraya kadar sürebilir." diye konuştu.

 

altın altın fiyatları çeyrek altın fiyatları altın fiyatları güncel altın fiyatları ne kadar altın fiyatları kapalıçarşı