Alparslan Türkeş İçin Mezarı Başında Düzenlenen Anma Törenine Binlerce Kişi Katıldı

TAKİP ET

MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 21. yılı nedeniyle Beştepe'deki anıt mezarı başında anma töreni düzenlendi. Törene binlerce kişi katılırken, MHP Lideri Devlet Bahçeli törende yaptığı konuşmasında, "Devletimizin ve aziz milletimizin bekasının teminatı olduğumuzu her fırsatta gösterdik, bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in vefatının 21. yılı nedeniyle Beştepe'deki anıt mezarı başında anma töreni düzenlendi. Törene binlerce kişi katılırken, MHP Lideri Devlet Bahçeli törende yaptığı konuşmasında, "Devletimizin ve aziz milletimizin bekasının teminatı olduğumuzu her fırsatta gösterdik, bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 21. yılı nedeniyle Beştepe'deki anıt mezarı başında düzenlenen anma törenine on binler adeta akın etti. Törende, MHP Lideri Devlet Bahçeli konuşma yaptı. 

MHP LİDERİ BAHÇELİ KONUŞMA YAPTI
MHP Lideri Devlet Bahçeli, anma töreninde yaptığı konuşmada, “Devletimizin ve aziz milletimizin bekasının teminatı olduğumuzu her fırsatta gösterdik, bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Türkeş Bey Türk siyasetine uzlaşma aşılamış, tehditlere karşı bekanın yanında durmuştur. 1944 yılından 1997 yılına kadar uzanan meşakkatli yolculuğu bunun ispatıdır. Yarım asıra yaklaşan kutlu davamızı memleketimizin ve milletimizin bekasına adadık. Merhum Türkeş bey inancın kararlığın engelleri aşmada en etkili yol olduğunu göstermiştir. MHP dün olduğu gibi bugün de ülkülerinden kopmadı. 15 Temmuz FETÖ ihaneti ile ortaya çıkan tehditler milli birliğe ne kadar ihtiyacımız olduğunu ortaya koymuştur. Türkiye tehdit altındayken biz ayrı gayrı düşemeyiz. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışı ile öne atılmalıydık nitekim öyle de yaptık.” ifadelerini kullandı. 

 

Alparslan Türkeş Alparslan Türkeş kimdir Alparslan Türkeş ölüm yıldönümü anma töreni devlet bahçeli MHP Lideri Devlet Bahçeli tören beştepe