Almanya'dan Acı Haber: 3 Türk Genci Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti!

TAKİP ET

Gurbetten acı bir haber geldi. Almanya Hessen Eyaletinde yer alan Butzbach kentinde yaşanan trafik kazası sonucunda ikisi kadın biri erkek 3 Türk'ün hayatını kaybettiği öğrenildi.

Gurbetten acı bir haber geldi. Almanya Hessen Eyaletinde yer alan Butzbach kentinde yaşanan trafik kazası sonucunda ikisi kadın biri erkek 3 Türk’ün hayatını kaybettiği öğrenildi.

OTOMOBİL İLE TIR ÇEKME ARACI ÇARPIŞTI

Polisten alınan bilgilerde, Hessen Butzbach kenti ve Langgöns arasında saat 4.30’da yaşandığı belirtilen kazada 23 yaşında olduğu belirlenen kadın sürücü ve karşı yönden gelmekte olan TIR çekme aracı çarpıştı. Çarpışma sonucunda hurda haline dönen otomobil içerisindeki 4 kişinin itfaiyenin çalışması sonucunda güçlükle araçtan çıkarıldıkları belirtildi. 

KAZADA 3 TÜRK HAYATINI KAYBETTİ

Kaza sonrasında araç içinde bulunan ve ikisi kuzen olan Hatay Samandağlı 23 yaşındaki araç sürücüsü Paula Yalman Bad, 20 yaşındaki kız arkadaşı Julia Kabaca ve 18 yaşında olan kimliği henüz açıklanmayan bir kızın da Butzbach’tan olduğu bilgisine ulaşıldı. Araç içinde arka koltukta oturan 20 yaşındaki Kazım Cihan’ın ise Offenbach’tan olduğu bilgisine ulaşıldı. Kazada, 2’si kadın 1’i erkek 3 Türk genç hayatını kaybederken TIR çekme aracının şoförünün hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. 

ARAŞTIRMA İÇİN SOKAK 4 SAAT KAPALI KALDI

Kaza sonrasında inceleme yapılmak için savcılık tarafından bir uzman görevlendirildi ve kazada hurdaya dönen aracın emniyet altına alınması istendi. Kaza incelemesinin ardından kazanın yaşandığı yol temizlik işlerinin gerçekleşmesi için 8.30’a kadar kapalı kaldı. 

 

almanya kaza trafik kazası 3 türk genç ölüm butbazch