'Allahuekber' Dedi, Yan Odadaki Teyzesini Bıçaklayarak Öldürdü

TAKİP ET

Mersin Tarsus ilçesinde uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen bir genç, 'Allahuekber' diye bağırarak yan odaya koştu ve akli dengesi yerinde olmayan teyzesini bıçaklayarak öldürdü.

Mersin Tarsus ilçesinde uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen bir genç, ‘Allahuekber’ diye bağırarak yan odaya koştu ve akli dengesi yerinde olmayan teyzesini bıçaklayarak öldürdü.

Mersin Tarsus ilçesinde uyuşturucu bağımlısı bir genç, yan odada bulunan ve akli dengesi yerinde olmayan teyzesini ‘Allahuekber’ diye bağırıp yanına koştuktan sonra bıçaklayarak acımasızca öldürdü.

TEYZESİYLE YAŞIYORDU

Gelen bilgilere göre, Tarsus ilçesinde akli dengesi yerinde olmayan teyzesi ile yaşayan uyuşturucu bağımlısı bir genç, önce ‘Allahuekber’ diye bağırdı daha sonrada teyzesinin bulunduğu odaya koşarak bıçakladı. Olay, Tarsus ilçesi Akşemsettin Mahallesi’nde yaşandı. Yakup Deniz D. ismli uyuşturucu bağımlısı bir genç, birlikte yaşadığı akli dengesi yerinde olmayan Teslime Türkmen isimli teyzesini bıçaklayarak yaraladı. Yaralı kadın Tarsus Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrasında evde inceleme yapan polis ekiplerinin olayla ilgili incelemelerini sürdürdüğü öğrenildi.

PSİKOLOJİK SORUNLAR YAŞIYORDU

Habertürkte yer verilen bilgilere göre, Yakup Deniz D. isimli gencin son zamanlarda psikolojik sorunlar yaşadığı ve son olarak bunalıma girerek mutfaktan kaptığı bıçakla kendi boğazını kesip intihar etmeye kalktığı ve annesinin durumu fark etmesi ile oğlunu ölümden kurtardığı belirtildi.

‘ALLAHUEKBER’ DEDİ TEYZESİNİ BIÇAKLADI

Uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen 25 yaşındaki gencin, kullandığı uyuşturucu maddenin etkisi ile şuurunu kaybettiği ve evde bulunan yakınlarının ifadesine göre, ‘Allahuekber’ diye bağırdıktan sonra yan odada bulunan 65 yaşındaki teyzesi Teslime Türkmen’i göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaraladığı belirtildi. 65 yaşındaki talihsiz kadının aşırı kan kaybetmesinden dolayı ambulasnla kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği bilgisi verildi. 

 

mersin tarsus uyuşturucu bağımlısı allahuekber dedi teyzesini bıçakladı teyzesini öldüren genç