Alkollü Yakalanan Sürücü Polisi Çileden Çıkardı, Kameralara Poz Verdi: "İmzalıyorum Çek"

TAKİP ET

Kütahya'da trafik polislerinin dur ihtarına uymayan bir sürücü 68 promil alkollü yakalandı. Kendisini yakalayan polisleri çileden çıkardı. Kendisini yakalayan trafik polislerini tebrik eden sürücü polislerin kendisine ceza kestiği anlarda da elinde birayla içki içmeye devam ettiği görüldü.

Kütahya’da trafik polislerinin dur ihtarına uymayan bir sürücü 68 promil alkollü yakalandı. Kendisini yakalayan polisleri çileden çıkardı. Kendisini yakalayan trafik polislerini tebrik eden sürücü polislerin kendisine ceza kestiği anlarda da elinde birayla içki içmeye devam ettiği görüldü. 

Olay, Kütahya Adnan Menderes Bulvarı’nda geride bıraktığımız günlerde meydana geldi. Trafik polislerinin dur ihtarına uymadığı öğrenilen 28 yaşındaki K.E’nin minibüsüyle hızla uzaklaşmaya başladığı öğrenildi. Polis ekiplerinin peşine düştüğü K.E, polisin kısa süren kovalamacası sonucunda durduruldu. İlk önce polislerden kendisine ceza yazmamasını istediği öğrenilen K.E’nin daha sonra yaptığı hareketler ise polisleri adeta çileden çıkarttı. K.E’nin aracından aldığı içkiyi büyük bir rahatlıkla polislerin karşısında içmesi herkesi şaşkına çevirdi.

‘YAKALADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Trafik polislerinin karısında yaptığı hareketlerle hayrete düşüren sürücü K.E, zaman zaman trafik polislerinin yüzünde de gülümseme oluşturdu. Polislere, kendisinin hızlı kaçtığını ancak onların hiç pes etmediğini söyleyen K.E’nin içkisine devam ederek polislere, devletin sizin gibi polislere ihtiyacı var, sizi kutluyor ve yakaladığınız için teşekkür ediyorum dediği ve polislere kestikleri cezanın helali hoş olmasını söylediği görüldü. Alkollü sürücü yaptığı şok hareketlerle sosyal medyanın da en çok konuşulan konuları arasına girdi.

 

Kütahya Trafik polisi Alkollü sürücü Ceza İçki içmeye devam etti Polisi tebrik etti