Alkollü doğum günü partisi ölümle bitti! Cansız bedeni ofiste bulundu

TAKİP ET

İstanbul'da gerçekleşen alkollü doğum günü partisi korkunç bir şekilde bitti. Kendini iyi hissetmediğini ifade ederek eve gidemeyeceğini belirten reklam yazarı 32 yaşındaki genç, ertesi gün ofiste ölü halde bulundu. Polis ekiplerin ölen gencin çantasının içinde içime hazır uyuşturucu ele geçirirken, gencin cansız bedeninde yapılan ön otopsi incelemesinde, yüksek dozda alkol ve uyuşturucu madde kullanımı sebebiyle kalp krizi geçirdiği öne sürüldü.

İstanbul Levent'te bir reklam ajansında gerçekleşen doğum günü partisi ölümle bitti. 15 kişinin katıldığı partinin ardından kendini kötü hissettiği için eve gidemeyeceğini ifade eden reklam yazarı 32 yaşındaki genç, ofiste öldü. Yakınları ölüm haberini duyunca yasa boğulurken, gencin alkol ve uyuşturucu nedeniyle kalp krizi geçirdiği öne sürüldü.

EVE GİDEMEYECEĞİNİ SÖYLEYİP AJANSTA KALDI

Olay, geçtiğimiz gün öğle saatlerinde Beşiktaş Levent’te yaşandı. Öğrenilen bilgilere göre, akşam saatlerinde kaldığı Maltepe Zümrütevler Mahallesi’ndeki evinden çıkan 32 yaşındaki Erdi Erden, kuzeni Gökhan A.’ya ait olan ve kendisinin de çalıştığı reklam ajansına gitti. Burada ajansta çalışan birinin doğum günü sebebiyle toplanan yaklaşık 15 kişilik grup, alkollü parti gerçekleştirdi. Gece ilerledikçe devam eden ve uyuşturucu madde de kullanıldığı öne sürülen partinin ardından grup, ajanstan ayrılarak evlerinin yolunu tuttu. Fakat Erdi Erden, kuzeni Gökhan A.’ya kendini kötü hissettiği için eve gidemeyeceğini söyledi.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Gökhan A. ajanstan ayrılarak evine gittiği esnada, Erden ise gece ajansta kaldı. Partinin ertesi günü Erdi Erden’den haber alınamayınca, ailesi kuzeni Gökhan A.’yı aradı. Kuzeni de cep telefonundan Erden’e ulaşamayınca bunun üzerine sahibi olduğu reklam ajansına geldi. İçeriye girdiğinde Gökhan A., Erden’i yattığı koltuktan yere düşmüş ve hareketsiz olduğunu gördü. Erden’in kendine gelmemesinin ardından Gökhan A. sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık çalışanları, gence yaptıkları ilk müdahalesinde yaşamını kaybettiği tespit edildi. Bunun ardından olay yerine gelen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri, olay yerinde incelemede bulundu.

'KALP KRİZİ GEÇİRDİ' İDDİASI

Partinin gerçekleştiği ajansta çok sayıda boş alkol şişesi bulunurken, Erden’in çantasında ise 2 adet içime hazır durumda uyuşturucu bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan çalışmanın ardından alkol şişeleri ve uyuşturucu maddelere el konulurken, gencin cansız bedeni Bahçelievler Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna sevk edildi. Yapılan ilk müdahalede gencin alkol ve uyuşturucu madde kullanımı sebebiyle kalp krizi geçirdiği iddia edildi.

 

İstanbul doğum günü ofis