Alişan'dan eşi Buse Varol'a övgü dolu sözler

TAKİP ET

Türkücü Alişan 6 Mayıs 2018 de hayatını Buse Varol'la birleşti. Burak adında bir çocukları olan çift yakın tarihte bir güzellik salonu açmaya hazırlanıyor.

Alişan eşinin sesinin birçok sanatçıdan daha iyi olduğu söyleyerek bulduğu her fırsatta güzel oyuncu Buse Varol’a şarkı söyletiyor. Hatta çift ileride hatıra albümü yapabileceklerinin sinyalini verdi.

Hatıra albümü yapacaklarının sinyalinin verdiler

Ünlü sanatçı Alişan ve oyuncu eşi Buse Varol önceki akşam dostları, Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin 8.tanışma yıldönümü için verdiği bir kutlamaya katıldı. Dostlarını bu özel gecede yalnız bırakmayan çift sahnede düet yaptılar. Gecede eşine övgü dolu sözler yağdıran Alişan "Buse'yle evde otururken de kendi aramızda çalıp söylediğimiz zaman oluyor. Öyle bir niyeti yok ama şunu üstüne basa basa söylüyorum; Buse'nin sesi birçok benim diyen şarkıcıdan, sanatçıdan çok çok daha güzel. Belki ileride hatıra olsun diye bir albüm yapabiliriz" diyerek eşinin yüzünü güldürdü.

Buse Varol ekranlara geri dönüyor

Buse Varol eşinin bu konuşmasının ardından ‘Neden olmasın’ diyerek hatıra albümüne sıcak baktığı görüldü. Evlendikten kısa bir süre sonra anne olan Buse Varol uzun zaman ekrandan uzak olup çocuğu ve eşiyle bolca zaman geçirdi. Güzel oyuncudan sürpriz bir açıklama geldi. Kasım ayında bir dizi projesi için anlaşma olabileceğinin dile getirdi.

alişan buse varol demet akalın