Alişan'ın oğlu Burak kazadan nasıl kurtuldu? Korku dolu anları anlattı

TAKİP ET

Tatil yolunda ailesiyle birlikte Manisa'da kaza geçiren ve ölümden dönen ünlü şarkıcı Alişan, kazanın ardından korku dolu anları anlattı.

Tatil yolunda ailesiyle birlikte Manisa’da kaza geçiren ve ölümden dönen ünlü şarkıcı Alişan, kazanın ardından korku dolu anları anlattı. Kaza sonrasında ailesiyle birlikte tedavi gördükleri hastaneden ayrılan ve İstanbul’a doğru yola çıkmadan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Alişan, 1 yaşındaki oğlu Burak’ın korkunç kazadan nasıl kurtulduğunu anlattı.

Oğlu Burak’ı Bakıcısı Kurtarmış

Ailesiyle birlikte Manisa’da kaza geçiren ünlü şarkıcı Alişan, yaşadıkları korku dolu anları anlattı. Kazanın ardından ailesiyle birlikte özel bir hastanede tedavi altına alınan ünlü şarkıcı, tedavileri tamamlandıktan sonra hastane çıkışında açıklamalarda bulundu. Eşi Buse Varol, oğlu Burak ve bakıcılarının sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Alişan, 1 yaşındaki oğlu Burak’ın hayatını bakıcısı Marianne’in kurtardığını ifade etti.

‘Tek Düşündüğüm Hiçbirimize Bir şey Olmamasıydı’

Hayatında ilk defa kaza yaptığını söyleyen Alişan, dümdüz yolda bir anda dumanlar çıkmaya başladığını, lastiğin fırlamasıyla sağa sola bariyerlere çarpmaya başladığını söyledi. Daha sonra arabanın takla attığını daha sonra ise arabanın ters düştüğünü aktaran ünlü şarkıcı, ‘O anlarda tek düşündüğüm şey hiçbirimize bir şey olmamasıydı’ dedi. Araçtan indikten ve herkesin iyi olduğunu gördükten sonra arabanın haline baktığını söyleyen Alişan, ‘O arabadan sağ çıkmamız Allah’ın takdiri’ dedi.


Okan Kurt İstanbul’dan Manisa’ya Geldi

Alişan ile çok yakın arkadaş olan ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, kaza haberini duyar duymaz İstanbul’dan Manisa’ya geldi. Alişan ve ailesini hastanede ziyaret eden Okan Kurt, arkadaşlarının sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek hastaneden ayrıldı. Öte yandan Manisa Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı’da hastaneye gelerek ünlü şarkıcı ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Alişan ve ailesi tedavilerinin ardından hastaneden taburcu edilerek İstanbul’a dönmek üzere Manisa’dan ayrıldı.
 

alişan burak buse varol