Aleyna Çakır dosyasını kapatan Müge Anlı'ya büyük tepki

TAKİP ET

Müge Anlı, Ankara'da evinde ölü olarak bulunan ve ölümünde baş şüpheli olarak eski sevgilisi Ümit Can Uygun gösterilen Aleyna Çakır ve geçtiğimiz günlerde yine şüpheli şekilde ölü bulunan Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun'un dosyalarını kapatma kararı aldı.

Müge Anlı, Ankara’da evinde ölü olarak bulunan ve ölümünde baş şüpheli olarak eski sevgilisi Ümit Can Uygun gösterilen Aleyna Çakır ve geçtiğimiz günlerde yine şüpheli şekilde ölü bulunan Ümit Can Uygun’un annesi Gülay Uygun’un dosyalarını kapatma kararı aldı. Başarılı gazeteci Anlı’nın bu kararının ardından sosyal medya adeta ayağa kalktı ve bu şüpheli 2 ölümün araştırılması istenirken konuyu yarıda bırakan
Müge Anlı tepki gördü. 

Aleyna Çakır’ın Anne ve Babası Dün Programda Yer Almadı

Günlerdir Müge Anlı stüdyosunda sesini duyurmaya çalışan ve kızları Aleyna Çakır’ın nasıl öldüğünü öğrenmek isteyen anne ve baba dün programda konuk olarak yer almadı. 



Müge Anlı Konuyu İşlememe Kararı Aldı

Geride bıraktığımız Haziran ayında Ankara’daki evinde ölü olarak bulunan ve ölümünün intihar mı yoksa cinayet mi olduğu hala ortaya çıkmayan 21 yaşındaki Aleyna Çakır’ın dosyasını stüdyoya taşıyan Müge Anlı, genç kızın anne ve babasını günlerce stüdyoda ağırladı ve olayın aslının gün yüzüne çıkması için büyük çaba sarf etti. Aleyna Çakır olayı Müge Anlı’nın konuyu ele almasıyla daha da genişlerken genç kızın ölümünde baş şüpheli olarak gösterilen eski sevgilisi Ümit Can Uygun’un annesi Gülay Uygun ise geçtiğimiz günlerde Ankara’da ormanlık bir alanda ölü bulundu. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, anne Gülay Uygun’un ölümünün ardından ‘İnsanların acısını yaşamasına müsaade edelim’ diyerek konuyu bir süre işlememe kararı aldı. 

Sosyal Medyadan Tepki Yağdı

2 kadının şüpheli şekilde ölümünün ardından konuyu bir süre işlememe kararı alan Müge Anlı’ya sosyal medyadan tepki yağdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Müge Anlı’dan da umudu kestiklerini söylerken Twitter’da bu konuların yeniden gündeme gelmesi gerektiği ve bu defterin böyle kapanmaması gerektiğini belirten paylaşımlar yaptı. 



Müge Anlı'dan Açıklama

Dün yayınlanan programda Aleyna Çakır'ın anne ve babasını konuk olarak ağırlamadığı görülen ve dosyayı kapattığı konuşulan Müge Anlı, bugün acılı anne ve babayı stüdyoda konuk etti. Konuyu kapattığına dair iddialara yanıt veren Anlı, herkes arkasında duruyorken konunun peşini bırakmasının namussuzluk olacağını ifade etti. 

müge anlı aleyna çakır