Aleyna Çakır cinayetinde şüpheli olan Ümit Can Uygun'un annesi ölü bulundu

TAKİP ET

Aleyna Çakır'ın ölümünden sorumlu olduğu iddia edilen Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun, ormanlık alanda ölü bulundu. Gülay Uygun'un intihar ettiğinden şüpheleniliyor.

Sosyal Hizmetlerde görev yapan ve 'Yurt annesi' olarak bilinen Gülay Uygun hakkında görev yaptığı kurumda kalan genç kızları gece hayatına yönlendirdiği iddia edilmiş ve bu iddiaların ardından harekete geçen Aile ve Sosyal Çalışma Bakanlığı, Gülay Uygun hakkında bugün soruşturma başlatarak müfettiş görevlendirmişti. 21 yaşındaki Aleyna Çakır'ın ölümünden sorumlu olduğu iddia edilen Ümit Can Uygun'un annesi olan Gülay Uygun, bugün ormanlık bir alanda ölü bulundu. 

Başına Ateş Etmiş

Bakanlık tarafından başlatılan soruşturmadan sonra bugün ormanlık alanda başına silahla ateş etmiş halde ölü bulunan Gülay Uygun'un şüpheli ölümü ile ilgili sosyal medyada birileri tarafından 'susturuldu mu?' şeklinde yorumlar yapıldı. Polis, Gülay Uygun'un intihar etmiş olabileceğinden şüpheleniyor. 

Aleyna Çakır'a Şiddet Uyguluyormuş

21 yaşındaki Aleyna Çakır, 3 Haziran tarihinde Ankara'da ikamet ettiği evde ölü bulunmuştu. Aleyna Çakır'ın ölümünün ardından basına konuşan ailesi, kızlarının cinayete kurban gittiğini ve cinayete intihar süsü verildiğini iddia etmiş ve cinayet zanlısı olarak da Aleyna'nın erkek arkadaşı Ümit Can Uygun'u işaret etmişti. Genç kızın komşuları ile arkadaşları da Aleyna'ya sürekli şiddet uygulandığını söyleyerek cinayet ihtimalinin yüksek bir olasılık olduğunu kastetmişlerdi.    

aleyna çakır cinayet intihar