Alevler Bir Anda Yayıldı! Marmara'nın Gözdesi Heybeliada'da Korkutan Yangın

TAKİP ET

Marmara'nın en gözde yerlerinden biri olan Heybeliada'da yazlık olarak kullanılan ahşap bir binada yangın çıktığı ve yangının yan tarafta yer alan 2 binaya sıçradığı öğrenildi. İşte detaylar…

Marmara’nın en gözde yerlerinden biri olan Heybeliada’da yazlık olarak kullanılan ahşap bir binada yangın çıktığı ve yangının yan tarafta yer alan 2 binaya sıçradığı öğrenildi. İşte detaylar…

Heybeliada’da yazlık olarak kullanılan Refah Şehitleri Caddesi üzerinde yer alan ahşap bir binada henüz sebebi belirlenemeyen bir şekilde yangın çıktığı öğrenildi. Yan tarafında yer alan 2 binaya daha sıçrayan yangının itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda kontrol altına alındığı öğrenildi.

4 İLÇENİN İTFAİYE EKİPLERİ ALARMA GEÇTİ

Alınan bilgilere göre henüz sebebi belirlenemeyen bir şekilde çıkan yangın sonrasında Büyükada, Maltepe, Kartal ve Kadıköy ilçelerindeki itfaiye ekiplerinin alarma geçtiği öğrenildi. yazlık olarak kullanılan ahşap bir evde çıkan ve kısa sürede yan tarafında yer alan 2 binaya daha sıçrayan korkutan yangın itfaiye ekiplerinin 2 saat süren yoğun çalışmaları sonucunda kontrol altına alındı. 

3 BİNA KULLANILAMAYACAK HALE GELDİ

Alınan diğer bilgilere göre, yangın sonrasında ölen veya yaralanan kimse olmadığı belirlenirken yangının başladığı ahşap ev ve alevlerin sıçradığı 2 binanın kullanılamayacak hale geldiği bilgisi verildi. 

 

Marmara bölgesi Heybeliada Yangın İtfaiye Neden çıktı