Alev Alev dizisi ne zaman başlayacak?

TAKİP ET

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Alev Alev dizisinin tanıtımı herkesi meraklandırdı. Oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusu ile ekrana gelecek olan dizinin yayın tarihi araştırılmaya başlandı.

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Alev Alev dizisinin tanıtımı herkesi meraklandırdı. Oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusu ile ekrana gelecek olan dizinin yayın tarihi araştırılmaya başlandı. Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in rol aldığı yeni dizinin tanıtımları izleyiciyi heyecanlandırdı. Peki, Alev Alev dizisi ne zaman yayınlanacak? Alev Alev dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? İşte tüm detaylar…

Alev Alev Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız’ın yer aldığı Alev Alev dizisi Show TV ekranlarında yayınlanacak. Burcu Görgün’ün senaryosunu üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda, Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cihangir Ceyhan, Cem Bender, Berkay Ateş, Berker Güven ve Zuhal Olcay yer alacak. 



Alev Alev Dizisi Konusu Ne?

Büyük bir aşkla evlenen ancak şiddetle dolu kabus bir hayata adım atan Cemre, küçük kızıyla beraber bu kabustan kurtulmaya çalışmaktadır. Rüya ise oldukça güzel giden ayrıcalıklı hayatın gerçek yüzüyle hiç tanışmamıştır. Çiçek, her zaman fedakar, kendisi için küçük bir mutluluk sayfası açmaya çalışan ancak bu süreçte varlığıyla özdeş güzelliğinin yanı sıra kendi kimliğini de yitirmenin eşiğindedir. Karakterleri ve hikayeleri birbirinden tamamen farklı olan bu 3 kadının yolu sarnıçta çıkan bir yangında kesişir. Çıkan bu yangından sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Yolları kesişen bu 3 kadının sil baştan giriştikleri mücadelede dışarıdan örnek adam görüntüsü veren varlıklı ve karizmatik Çelebi’nin nefesi hep enselerinde olacaktır. 



Alev Alev Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Show TV’nin büyük bir merakla beklenen yeni dizisi Alev Alev’in yayın tarihi henüz net olarak açıklanmadı. 
 

alev alev demet evgar