Aldatıldığını Öğrenen Kadın Kocasını Göğsünden Bıçaklayarak Öldürdü!

TAKİP ET

Konya Beyşehir İlçesinde 27 yaşında 2 çocuk annesi olduğu öğrenilen Sevim Hüyük adlı bir kadın, 29 yaşındaki kocası Ali Hüyük'ü kendisini aldattığı gerekçesi ile gözünü kırpmadan bıçaklayarak öldürdü.

Konya Beyşehir İlçesinde 27 yaşında 2 çocuk annesi olduğu öğrenilen Sevim Hüyük adlı bir kadın, 29 yaşındaki kocası Ali Hüyük’ü kendisini aldattığı gerekçesi ile gözünü kırpmadan bıçaklayarak öldürdü.

Dün saat 23.30 sularında Konya Beyşehir ilçesinde meydana gelen olayda, Ali Hüyük isimli şahsın ikinci eşi olan Sevim Hüyük kocasını kendisini aldattığı gerekçesi ile bıçaklayarak öldürdü. 3 yıl önce ilk evliliğini sonlandıran Ali Hüyük, ikinci eşi Sevim Hüyük ile dünya evine girdi. Çiftin evliliğinden 2 kız çocukları dünyaya geldi. Aldatıldığından şüphelenen 27 yaşında 2 çocuk annesi kadın kocasını takip ederek sevgilisi ile yaşadığı evi öğrendi.

‘2 ÇOCUĞUN VAR ALDATMAYA UTANMIYOR MUSUN?’

Aldatıldığı şüphesi ile kocasını takibe alan kadın, kocasının bir ev kiraladığını ve bu evde bir kadınla yaşadığını öğrendi. Kendi gözleri ile aldatıldığına şahit olan kadın dün 1 yaşında olan kızını da alarak kocasının sevgilisiyle birlikte gizli aşk yaşadığı eve gitti. Eve giren Sevim Hüyük burada kocası Ali Hüyük ile karşı karşıya geldi. Öfkeli kadın kocasına, ‘2 Çocuğun var. Aldatmaya utanmıyor musun. 2 çocuğunun rızkını kadınlarla yiyorsun.’ diyerek tartışmaya başladı. Karı koca arasında çıkan tartışma giderek büyüdü ve gelen iddialara göre Sevim Hüyük masanın üzerindeki meyve bıçağını gözünü bile kırpmadan eşinin göğsüne sapladı. Kocasının kanlar içinde yere yığıldığını gören Sevim Hüyük panikle 112’yi aradı. Olay yerine gelen ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Ali Hüyük yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kocasını göğsünden bıçaklayarak öldüren Sevim Hüyük polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken 1 yaşındaki kızlarının Devlet koruması altına alındığı, diğer kızlarının da Ali Hüyük’ün ailesine teslim edildiği öğrenildi.

 

konya beyşehir aldatılan kadın kocasını bıçakladı bıçaklama