Aldatılan kadın, kocasının yasak aşkı ile 2 aylık bebeği asitle yaktı

TAKİP ET

Denizli'de meydana gelen olayda, 2 çocuk annesi kadın, kocasının aldattığını fark edince sinir krizi geçirdi. Kocasının Özbek sevgilisi ile ondan doğan 2 aylık bebeğine asit atarak ağır halde yaraladı. Kadın, saklandığı adreste ekipler tarafından gözaltına alındı.

18 yıldır evlilikleri devam eden 40 yaşındaki Gökhan Y. ile 40 yaşındaki Kerzi Y. arasında şiddetli geçimsizlik nedeniyle kavgalar başladı. Eve sık sık gelmediği için kocasının kendisini aldattığından şüphelenen Kerzi Y., yaptığı takibin ardından, eşinin S.G. adlı Özbek bir kadınla ilişkisi olduğunu ve bebeğinin ondan olduğunu öğrenince sinir krizi geçirdi.

HEM KADINA HEM BEBEĞİNE ASİT FIRLATTI
Özbek kadının Pamukkale ilçesinin Asmalıevler Mahallesi'ndeki evini tespit eden Kerzi Y., yanına asit alarak eve geldi. Aldatılan kadın, tartıştığı eşinin sevgilisi ile yanındaki 2 aylık bebeği H.Y.'ye asit fırlatarak olay yerinden kaçtı. İhbarın ardından olay yerine intikal eden sağlık görevlileri, acılar içindeki kadın ve çocuğu ambulansla hastaneye sevk etti.

YAKALANDI

Olaydan sonra Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri saldırgan kadını aramaya koyuldu. Çalışmalar neticesinde ekipler, saldırgan kadının aynı ilçeye bağlı Fatih Mahallesi'ndeki evinde gözaltına aldı. Ev içerisinde olay yeri inceleme ekipleri tarafından çalışma yürüten ekipler, olayın faili kadını gözaltına alarak emniyete getirdi.

KISKANDIĞINI SÖYLEDİ

Kadın emniyetteki ilk ifadesinde, 2 çocuğunun babası kocasını başka biriyle birlikte olarak çocuk yaptığı için kıskandığını ve hazmedemediğini ifade etti.

BEBEĞİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Ayrıca; hastaneye sevk edilen annenin tedavisi devam ederken, 2 aylık bebeğin ise vücudunun büyük bir kısmında yanıkların meydana geldiği, hayati tehlikesinin olduğu ifade edildi. Olay hakkında başlatılan soruşturma halen devam ediyor.

Denizli aldatılan eş minik bebek