Aldatan Kocasını Öldürüp Cezaevine Gülerek Girdi!

TAKİP ET

Tekirdağ'da 24 yaşındaki Çiçek K. kocasının kendisini aldattığını öğrenmesi üzerine çıkan kavgada kocasını öldürürken ceza evine girerken sergilediği tavırlar dikkat çekti.

Tekirdağ'da 24 yaşındaki Çiçek K. kocasının kendisini aldattığını öğrenmesi üzerine çıkan kavgada kocasını öldürürken ceza evine girerken sergilediği tavırlar dikkat çekti. 

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bir koca cinayetinin yaşandığı öğrenildi. Yaşanan sorunlar karşısında kocasını öldüren 24 yaşındaki Çiçek k. isimli kadın polis tarafından tutuklandı. Ardından soruşturma devam ederken 24 yaşındaki kadının iki ağabeyinin de gözaltına alındıktan sonra tutuklandığı öğrenildi. 

ALDATTIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Tekirdağ'ın merkez ilçesi olan Süleymanpaşa'da korkunç bir cinayetin yaşandığı öğrenildi. Çiçek ve Barış K. çifti geçtiğimiz akşam evde tartışmaya başladılar. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından evde bulunan pompalı tüfeği alan 24 yaşındaki kadının kendisini kaybettiği öğrenildi. Evde bulunan pompalı tüfekle 25 yaşındaki kocasına ateş etti. Etraftan silah sesini duyan vatandaşlar zaman kaybetmeden polis ekiplerine ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Bunun ardından polis geniş çaplı bir soruşturma başlattığını açıkladı. Soruşturma kapsamında kocasını vuran 24 yaşındaki kadın ile birlikte kadının annesi ile iki ağabeyini de gözaltına aldılar. Yapılan sorgulamalar sonrasında iki ağabey ile Çiçek K. tutuklanarak ceza evin gönderildi. Sorgulama sırasında kocasının kendisini devamlı olarak aldattığını ve bununla birlikte çıkan kavgalarda kendisine şiddet uyguladığını, bu yüzden dayanamayarak vurduğunu anlattı. Konu hakkında incelemelerin ve soruşturmaların hala devam ettiği öğrenildi. Ceza evine giren kadının rahat tavırları ve etrafa el sallaması ise şaşkınlığa sebep oldu. 

tekirdağ kocasını öldürdü aldatan koca