Alan Shepard Kimdir? Alan Shepard Hangisini Yapmasıyla Bilinir?

TAKİP ET

İzlenme rekorları kıran bilgi ve genel kültür yarışması Kim Milyoner Olmak İster son bölümde yine izleyicileri ekran başına kilitledi. Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan sorular zaman zaman gündeme geliyor ve yanıtları internet üzerinden çok aranıyor. Yine bu akşam sorulardan sorulan sorulardan bir tanesi izleyiciler tarafından merak edildi. Kim Milyoner Olmak İster sorusu Alan Shepard hangisini yapmasıyla bilinir? Peki, bu sorunun doğru yanıtı nedir, Alan Shepard kimdir?

İzlenme rekorları kıran bilgi ve genel kültür yarışması Kim Milyoner Olmak İster son bölümde yine izleyicileri ekran başına kilitledi.  Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan sorular zaman zaman gündeme geliyor ve yanıtları internet üzerinden çok aranıyor.  Yine bu akşam sorulardan sorulan sorulardan bir tanesi izleyiciler tarafından merak edildi. Kim Milyoner Olmak İster sorusu Alan Shepard hangisini yapmasıyla bilinir?  Peki, bu sorunun doğru yanıtı nedir, Alan Shepard kimdir?

Atv'nin bilgi ve genel kültür yarışması Kim Milyoner Olmak İster bu akşam son bölümü ile ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Yarışmada sorulan soruların yanıtları herkes tarafından merak ederken edilirken bu akşam yine bir soru gündeme geldi.  Peki Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan soru Alan Shepard hangisini yapmasıyla bilinir? Alan Shepard kimdir?

Alan Shepard hangisini yapmasıyla bilinir?
A) Aya gidip ayak basmaması
B) Ayda golf oynaması
C) Ay'a ailesinin fotoğrafını bırakması
D) Ayda araba kullanması
Cevap: B) Ayda golf oynaması

Alan Shepard Alan Shepard Kimdir Alan Shepard Hangisini Yapmasıyla Bilinir Kim milyoner olmak ister ATV