Alacaklı oldukları adamı kaçırıp dövdüler! Kalp krizi geçirip öldü

TAKİP ET

İstanbul'da iki kişi, 60 bin TL alacaklı oldukları bir kişiyi Avcılar'da kaldığı otelin önünden araç ile alarak götürdükleri arazide dövdü. Yumruklu saldırıya mağruz kalan adam, fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Saldırganlar sağlık ekipleri çağırsada kalp krizi geçiren adam hastanede yaşamını yitirdi.

Polis ekiplerine olayı anlatan saldırganlar çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İstanbul'da ikamet eden 42 yaşındaki Umut Bekdemir bir süre önce iki kişiden toplamda 60 bin TL borç para aldı. Bekdemir, borcun bir kısmını ödedikten sonra ortadan kayboldu. Bekdemir'in alacaklıları, onu ararken Avcılar'da kaldığı oteli buldular. Otele gelen iki şahıs, adamı Bekdemir’i bekledi. Bir sürenin ardından Bekdemir'in otele geldiğini fark eden iki şahıs, onu "Konuşacağız" bahanesi ile otomobile alarak kaçırdı.

ARBEDEDE FENALAŞINCA AMBULANS ÇAĞIRDILAR

E-5 Karayolu Halıcıoğlu mevkisi yanında bulunan çimenlik alana getirdiler. Burada başta konuşmaya başlayan iki taraf ardından tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, Bekdemir şahısların elinden kurtulmayı başarıp kaçdı. Yaklaşık 200 metre koşan adam ayağı takılınca düştü. Yakalanarak dövülmeye başlayan adam , fenalaşarak kalbinin sıkıştığını ifade etti. Ne yapacağını bilemeyen iki şahıs, sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

KALP KRİZİ GEÇİREREK HAYATINI KAYBETTİ

İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bekdemir'i ilk müdahalede bulunarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Bu esnada kalp krizi geçiren talihsiz adam, kurtarılamayarak yolda yaşamını yitirdi. Adamın ölmesine sebep olan iki şahıs ise, araç ile ambulansı takip ederek hastaneye geldi. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri, hastaneye gelerek iki şahsı gözaltına aldı.

TUTUKLANDILAR

Gözaltına alınarak emniyete getirilen 42 yaşındaki Abdullah D. ve 30 yaşındaki Emirhan İ.  işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan iki şahıs, "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

 

İstanbul borç kalp krizi