Alacak meselesinde kanlı cinayet: Bıçaklanarak öldürüldü

TAKİP ET

Manisa'nın Salihli ilçesinde, Mahir Dalgıc (26) adlı bir kişi, alacak meselesi yüzünden çıkan tartışmada Cem Arslaner'i (30) bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından kaçan Dalgıc, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Namık Kemal Mahallesi'ndeki bir parkta saat 11.00 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre, alacak meselesinden dolayı anlaşmazlık yaşayan Mahir Dalgıc ile eşya ve yük taşımacılığı işiyle uğraşan Cem Arslaner, bir araya gelerek konuşmak istedi. Ancak ikili arasındaki konuşma hızla tartışmaya dönüştü. Bu tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

Mahir Dalgıc, yanında bulunan bıçakla Cem Arslaner'i yaraladıktan sonra kaçmayı başardı. Ağır yaralanan Arslaner, çevrede bulunanların ihbarı üzerine sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen Cem Arslaner hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı ve kaçan Mahir Dalgıc'ı olay yerine yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta yakaladı. Gözaltına alınan Dalgıc'ın polisteki işlemleri devam ediyor.

 

Manisa Salihli cinayet ölüm haberi