Akseki'de otomobil kazası: Anne ve babanın ardından kızları da hayatını kaybetti

TAKİP ET

Akseki-Belenköy Oymapınar Barajı yolunda meydana gelen bir kazada, otomobilin 30 metreden yuvarlanması sonucunda Nuran (53) ve İbrahim Hayri Özen (56) çiftinin ardından kızları Ezgi Özen (24) de hayatını kaybetti. Kazada, diğer çocukları Ahmet Özen ve aracı kullanan Zeynel Abidin Özen ise yaralandı ve tedavi altında. 

Kaza, dün saat 17.00 sıralarında gerçekleşti. Zeynel Abidin Özen'in kontrolünü kaybettiği otomobil, 30 metrelik bir yükseklikten yuvarlandı. Takla atan aracın arka koltuğunda oturan İbrahim Hayri Özen ve eşi Nuran Özen olay yerinde hayatını kaybetti. Çiftin diğer çocukları Ezgi ve Ahmet Özen ile aracı kullanan akrabaları Zeynel Abidin Özen ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Maalesef, Ezgi Özen'in tedavi gördüğü Manavgat Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmesiyle ölenlerin sayısı üçe yükseldi. Zeynel Abidin Özen ve Ahmet Özen ise halen tedavilerine devam ediyor. 

Akseki Cumhuriyet Başsavcılığı, kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. Aile ve yakınları, bu acı olayın ardından derin bir üzüntü içinde. 

 

Akseki trafik kazası ölüm haberi