Aksaray'da Korku Dolu Anlar! Maskeleriyle İstasyonu bastılar 1 Kişiyi Yaralayıp Çocuk Kaçırdılar

TAKİP ET

Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde koku dolu anlar yaşandı. İlçede bulunan bir akaryakıt istasyonunu basan maskeli saldırganların silahla bir kişiyi yaraladığı ve 10 yaşındaki bir çocuğu kaçırdığı öğrenildi.

Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde koku dolu anlar yaşandı. İlçede bulunan bir akaryakıt istasyonunu basan maskeli saldırganların silahla bir kişiyi yaraladığı ve 10 yaşındaki bir çocuğu kaçırdığı öğrenildi.

Gelen bilgilere göre, Aksaray Ortaköy ilçesindeki Balcı köy karayolunda bulunan ve Galip D.’ye it olduğu öğrenilen bir akaryakıt istasyonuna maskeli ve silahlı olan iki saldırganın plakasız bir araçla geldikleri ateş etmeye başladıkları belirtildi. 

10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU KKAÇIRDILAR

Saldırganların istasyona açtıkları ateşle istasyon çalışanı olduğu öğrenilen Hasan Ekmen’in seken kurşunlar sebebiyle bacağından yaralandığı öğrenilirken saldırganların hızla içeriye yöneldiği ve istasyon sahibi Galip D.’nin 10 yaşındaki oğlu E.S.D’yi alıp araca bindirerek hızla uzaklaştıkları öğrenildi. 

KAYIP ÇOCUK İÇİN OPERASYON BAŞLATILDI

Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gelirken sağlık ekipleri yaralanan istasyon çalışanına olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Polis ekipleri ise kaçırılan 10 yaşındaki çocuğun bulunması için operasyon başlattı.

 

aksaray ortaköy akaryakıt istasyonu saldırgan 1 yaralı 10 yaşındaki çocuk çocuk kaçırdılar maskeli saldırgan