Akıncı dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Akıncı dizisi konusu ne?

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Akıncı dizisi tanıtımıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Akıncı dizisi tanıtımıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Reytinglerde büyük bir başarı sağlaması beklenen Akıncı dizisi daha yayınlanmadan ilgi odağı oldu. Peki, ATV’nin yeni dizisi Akıncı’nın konusu ne? Akıncı dizisi ne zaman başlayacak? Akıncı dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? İşte tüm merak edilenler…

Akıncı Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Akıncı dizisi 2021 yılının ilk gününde 1 Ocak 2021 Cuma günü ekran macerasına başlayacak. 

Akıncı Dizisi Oyuncu Kadrosu

Akıncı dizisinin oyuncu kadrosunda Büşra Develi, Şükrü Özyıldız, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Sermet Yeşil, Erkan Bektaş, Didem İnselel, Serhan Onat, Ayça Erturan, Atakan Hoşgören, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, ve Deren Talu gibi birbirinden ünlü isimler yer almaktadır. 


Akıncı Dizisinin Konusu Nedir?

Köklerini Osmanlı tarihinden alan ve İstanbul’u korumak için her şeyini ortaya koyan bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini anlatan Akıncı dizisinde ‘Akıncı’ karakterine Şükrü Özyıldız can verecek. Dizinin tanıtımında ‘Ben Akıncı Beyi Turhanoğlu Fatih. Kanımın son damlasına kadar sultanımın şehrini koruyacağım’ şeklindeki sözler dikkat çekerken dizinin tanıtımı da büyük ses getirdi. Merakla beklenen dizinin proje tasarımını Hakan Kandal üstleniyor. Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Veli Çelik oturuyor.
 

akıncı atv şükrü özyıldız büşra develi