Akıl Almaz Anlar! Polis Yolda Durup Valiye Selam Verdi, Otomobilin Çarpmasıyla Yola Savruldu

TAKİP ET

Konya'da polis memuru olan Vedat Selvi, makam aracıyla polis evinden çıkan Vali Yakup Canbolat'a selam vermek için yola çıktığı anlarda talihsiz bir kaza geçirdi. Bir otomobilin çarpması sonucunda yola savrularak yaralanan polis memurunun hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Konya’da polis memuru olan Vedat Selvi, makam aracıyla polis evinden çıkan Vali Yakup Canbolat’a selam vermek için yola çıktığı anlarda talihsiz bir kaza geçirdi. Bir otomobilin çarpması sonucunda yola savrularak yaralanan polis memurunun hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. 

Olay, 10 Nisan 2018 tarihinde Konya’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, makam aracı ile polis evinden çıkmakta olan Vali Yakup Canbolat’a selam vermek için yola çıkan polis memuru Vedat Selvi’nin başına gelen talihsiz kaza herkesi şaşkına çevirdi. 

METRELERCE HAVAYA FIRLADI

Polis memuru Vedat Selvi’nin Vali’ye selam vermek için yolda durduğu sıralarda Mürsel Sarı’nın yönetimindeki bir otomobilin polis memurunu fark etmeyerek çarpması sonucunda metrelerce havaya fırladı. Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan polis memuru Selvi’nin yaralandığı öğrenildi.

VALİ POLİS MEMURUNUN YANINA KOŞUP YARIDM ETTİ

Kaza sonrasında büyük bir şok yaşayan sürücü Mürsel Sarı, yaşadığı şokla havaya zıplarken Vali Canbolat’ında makam aracından inerek panik içinde polis memuruna yardım etmek için yanına koştuğu öğrenildi. Olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılan polis memuru Selvi’nin hastanede tedavi altına alındığı öğrenilirken sağlık durumunun iyi olduğu bilgilerine ulaşıldı. Polis memuru Selvi’nin hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenilirken otomobil sürücüsü Mürsel Sarı’nın gözaltına alındığı ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

 

Konya Polis memuru Valiye selam veren polis memuru Vedat Selvi Kaza