Akbank herkese hediye 900 TL dağıtıyor! Müşteri olmanıza gerek yok son tarih 31 Ağustos hemen başvurun!

TAKİP ET

Akbank hediye 900 TL kampanyasına ilgi büyük. Peki Akbank müşterisi olmadan 900 TL nasıl alınır? Akbank hediye 900 TL son başvuru tarihi ne zaman?

Akbank geçtiğimiz günlerde yaşadığı krizin ardından müşterilerinin gönlünü almak için ve yeni müşteri kazanmak için kampanyalarına devam ediyor. Şimdi de yeni Akbank müşterileri için bir kampanya başladı. Akbank müşterisi olmayan herkes Axess kart başvurusu yapması durumunda hemen hediye 900 TL kazanabiliyor. Akbank'ta ilk defa hesap açan ve Axess kart başvurusu yapan vatandaşlar her ay 75 TL ve 10 ayda toplam 900 TL olmak üzere chip para ödülü kazanıyor. Akbank'ın bu kampanyası 31 Ağustos tarihinde sona eriyor.


 

AKBANK HEDİYE 900 TL KATILIM ŞARTLARI


Akbank hediye 900 TL chip para kampanyası başladı ve 31 Ağustos 2021 tarihinde sona erecek. Bu süre içerisinde yeni Akbank müşterileri kampanyaya katılabilecek. Hemen akbank.com.tr, axess.com.tr, wings.com.tr adreslerini ziyaret ederek Axess kart başvurusu yapabilirsiniz. Aynı zamanda Akbank mobil uygulamasını cep telefonunuza indirerek de burada hesap açıp başvuru yapma imkanınız bulunuyor. Akbank mobil üzerinden yapılacak olan başvurularda öncelikli olarak başvuru formunu eksiksiz doldurmanız şart. Ardından da hemen kredi kartı ürününe başvuru işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Akbank kredi kartı kullanmanız için bir engel yoksa hemen Kullanıma aç butonunu tıklayarak chip para ödülünden faydalanabilirsiniz. Kart elinize teslim edilmemiş olsa bile bu sayede online ödemelerde kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

31 AĞUSTOS'TA SONA ERİYOR


Akbank'ın bu kampanyası sadece ilk kez Akbank müşterisi olacaklar için geçerli. 31 Ağustos 2021 tarihinde sona erecek olan kampanyada her ay 75 TL ve 10 ayda toplam 900 TL chip para kazanma imkanınız bulunuyor. Üye işyerlerinden yapacağınız bu harcamalarda kazandığınız chip paralar aynı ay içerisinde Kredi kartınıza yükleniyor. Ayrıca Akbank mobil uygulaması üzerinden yapacağınız başvurular da şubeye giderek herhangi bir imza atmanız da gerekmiyor. Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek hemen Akbank hesabı açabilir aynı zamanda anında kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz.