Akademisyenin 'Allah'ı Görüyorum' Sözleri Soruşturmaya Sebep Oldu

TAKİP ET

TRT ekranlarında yayınlanan bir programda bir akademisyen tarafından 'Ben rüyamda Allah'ı çok görüyorum' sözleri büyük şaşkınlığa sebep oldu.

TRT ekranlarında yayınlanan bir programda bir akademisyen tarafından 'Ben rüyamda Allah'ı çok görüyorum' sözleri büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

Tayfur Erdoğdu isimli bir akademisyen geçtiğimiz günlerde TRT ekranlarında canlı olarak yayınlanan bir programa konuk oldu. Programda konunun ilerleyişi ile birlikte sarf ettiği sözler büyük şaşkınlığa ve aynı zamanda büyük tepkilere sebep oldu. Yaptığı açıklamaların ardından konu hakkında işlem başlatıldığı açıklandı. 

Ünlü akademisyen konuya bağlı olarak yaptığı açıklamalarda 'Ben rüyamda peygamberi, Allah'ı ve Kabe'yi çok görüyorum' ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamanın ardından televizyon seyircileri tarafından da çeşitli tepkiler gündeme gelmeye başladı. TRT Genel Müdürü İbrahim Eren ise konu hakkında yeni bir açıklama yaparak konu hakkında bir soruşturma ve inceleme başlatıldığını dile getirdi. 

CANLI YAYIN KAZASI OLARAK DEĞERLENDİRİLİYOR

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Pelin Çift tarafından sunulan Gündem Ötesi isimli programda konuk olarak katılan akademisyen Teyfur Erdoğdu bazı açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalar ekran başında da tartışmalara sebep oldu. Rüyasında sık sık Allah'ı gördüğünü ifade eden ünlü akademisyenin bu sözleri yetkililer tarafından incelendi. TRT Genel Müdürü tarafından yapılan açıklamalar sonrasında durumun bir canlı yayın kazası olduğu ifade edildi. Konu hakkında değerlendirme yapılırken 'Konu kesinlikle bu değil. Ancak böyle bir açıklamayı neden neyi düşünerek yaptı bilmiyoruz' ifadelerini kullandı. 

canlı yayın kazası teyfur erdoğdu TRT 1