Ak Partili Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

TAKİP ET

Kırklareli'nin 60 yaşındaki AK Partili Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel 23. Nisan tarihinde geçirdiği kalp krizinin ardından Babaeski devlet hastanesine sevk edildi. Kaldırıldığı Edirne Sultan 1'inci Murat Devlet Hastanesi'nde bugün hayatını kaybetti.

Kırklareli Pehlivanköy Belediye Başkanı olan 60 yaşındaki Hüseyin Açıkel, geçirdiği kalp krizi neticesinde hayatını kaybetti.

AKŞAM VAKİTLERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Açıkel, 23 Nisan tarihinde kalp krizi yaşadı. Babaeski Devlet Hastanesi’nde sevk edilen Açıkel, bu hastaneden Edirne Sultan 1’inci Murat Devlet Hastanesi’ne gönderildi. Burada anjiyo işlemi gerçekleştirilen Açıkel’in tedavisine kardiyoloji servisinde sürdü. Fakat Açıkel, bu akşam vakitlerinde hayatını kaybetti.

Açıkel, yarın ilçede gerçekleştirilen cenaze merasiminin ardından toprağa defnedilecek.

KIRKLARELİ VALİSİNDEN AÇIKLAMA

Kırklareli Valisi Birol Ekici, tedavisi devam ederken hastanede ziyaret ettiği Hüseyin Açıkel’in ölümünün sonra taziye mesajı yayınladı. Ekici, yaptığı açıklamasında, “Pehlivanköy Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Açıkel’in vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Pehlivanköy Belediye Başkanı sayın Hüseyin Açıkel’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim” ifadelerini kullandı.