Ak Parti'den Son Dakika İstanbul Açıklaması: 3 Bin 870 Oy Farkla Kazandık

TAKİP ET

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İstanbul seçim sonuçları ile ilgili açıklama yaptı. Şenocak yaptığı açıklamada, 'Veri girişlerinden sonra İstanbul'da yaklaşık 3 bin 870 oy farkla seçimi kazandık' dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak, AK Parti İstanbul İl başkanlığında basın mensuplarına açıklama yaptı. İl Başkanlığı olarak bu saatlere kadar olan çalışmaları sonucunda kendi sistemlerine göre veri girişlerini tamamladıklarını belirten Şenocak,  Burada yaklaşık 290 binin üzerinde geçersiz olduğunu ifade etti.
Geçersiz Oyların büyük bölümünde önde oldukları ilçelerin bulunduğunu dile getiren Şenocak, "İlgili arkadaşlarımız itirazlarını yapacaklardır. Bizim şu anda yapmış olduğumuz veri girişlerinden sonra, yaklaşık 3 bin 870 oy farkıyla İstanbul'da seçimi kazandık. Hayırlı uğurlu olsun. Seçim sonuçlarımızın İstanbul'umuza ve Türkiye'mize hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.

son dakika AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak istanbul seçim sonuçları son dakika haberi istanbul yerel seçim sonuçları 2019 istanbulda kim kazandı