AK Parti Sözcüsü Kandil Harekatı İle İlgili Beklenen Açıklamayı Yaptı! Harekat Başladı Mı?

TAKİP ET

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kandil harekatı ile ilgili açıklama yaparak, 'Kahraman ordumuzun harekatı Kandil'in eteklerine kadar gelmiştir.' dedi.

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kandil harekatı ile ilgili açıklama yaparak, ‘Kahraman ordumuzun harekatı Kandil’in eteklerine kadar gelmiştir.’ dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü olan Mahir Ünal, Kandil’de başlayacağı belirtilen harekat ile ilgili açıklama yaptı. Ünal, Kahraman ordumuzun harekatı Kandil’in eteklerine kadar gelmiştir.’ dedi.

‘VATANDAŞLARIMIZ RAHAT OLSUNLAR’

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kandil’de onlarca PKK kampının temizlendiğini ve yeni üs oluşturulduğunu belirtti. Ünal, ‘Vatandaşlarımız rahat olsunlar, Kandil bu adi terör örgütünden temizlenecektir.’ dedi.

‘TERÖRÜ KAYNAĞINDAN KURUTMAK İÇİN IRAK’A DÖNDÜK’

Açıklamalarına devam eden Mahir Ünal, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarının ardından Irak’a dönüldüğünü söyleyerek bunun nedeninin terörü kaynağından kurutmak olduğunu söyledi. Mahir Ünal, ‘Şimdi Afrin’e gidersin ana muhalefet Afrin’e girme der. Kandil’e yönelirsin bu bir seçim yatırımı der.’ ifadelerinde bulundu.

 

Kandil harekatı PKK AK Parti Mahir Ünal Açıklama Harekat yapılacak mı