Ak Parti milletvekilini tehdit etmişti, polis tarafındna gözaltına alındı

TAKİP ET

Adana AK Parti milletvekili adayı olan Fatima Yurduseven'i, seçim çalışması esnasında 'Burada dolaşmayın, yukarıdan kafana mermi yağacak' diyerek tehditte bulunan 41 yaşındaki Selçuk D. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Psikolojik sorunları olduğu öne süren Selçuk D., emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye gönderildi. 

Meydana gelen olay, dün akşam saatlerinde Seyhan ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi’nde yaşandı.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYINI TEHDİT ETMİŞTİ

AK Parti Adana milletvekili adayı olan Fatima Yurduseven, seçim çalışması çerçevesinde mahalle esnafına ziyarette bulundu. Yurduseven, esnaf ile sohbet ettiği esnada orada bulunan Selçuk D., “Burada dolaşmayın, yukarıdan kafana mermi yağacak” sözleriyle tehdit etti. Bu sözlere “Kim benim kafama mermi yağdıracak. Yağdırın. Selamlaşmaya geldik. Bu yaptığınız çok ayıp. Ben çocuğunuz yaşındayım” diyerek Yurduseven’e tepki gösterdi, şüpheliye yönelik Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunuldu.

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Cep telefonu kamerası ile kayıt edilen olayın ardından polis ekipleri, Selçuk D.’yi ‘tehdit’ suçundan gözaltına aldı. Psikolojik rahatsızlıkları olduğu iddia edilen Selçuk D., emniyetteki ifadesinden sonra adliyeye gönderildi.

Adana AK Parti Fatima Yurduseven