AK Parti İktidarı 15. Yılını Kutluyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel Tweet

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin iktidara gelişinin 15. Yıl dönümüne özel olarak bir paylaşımda bulundu. AK Parti'nin 15 yıl sonra bugün de aynı aşkla Türkiye için çalışmaya devam ettiği yazısıyla tweet atan Erdoğan, 15 yıllık iktidar başarısını böyle ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin iktidara gelişinin 15. Yıl dönümüne özel olarak bir paylaşımda bulundu. AK Parti’nin 15 yıl sonra bugün de aynı aşkla Türkiye için çalışmaya devam ettiği yazısıyla tweet atan Erdoğan, 15 yıllık iktidar başarısını böyle ifade etti.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, aktif olarak kullandığı sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan partisinin iktidara gelişinin 15. yılını ‘AK Parti 15 yıl sonra bugün de aynı aşkla, milletimizin teveccühü ile Türkiye için çalışmaya devam ediyor.’ şeklinde yaptığı paylaşımla kutladı.

‘MİLLETE EFENDİ DEĞİL, HİZMETKAR OLMAYA GELDİK’

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan AK Parti’nin iktidara gelişinin 15. yılını attığı tweet’lerle kutlayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 yıl sonra bugün de aynı aşkla, milletin teveccühü ile Türkiye için çalışmaya devam edildiğini belirtirken attığı bir tweet’te de ’15 yıl önce bugün, Millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik.’ şeklindeki paylaşımıyla kutladı.

AK PARTİ 202 YILINDA İKTİDARA GELMİŞTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi 3 Kasım 2002 yılında yapılan erken genel seçimlerle oyların 34,28’ini alarak mecliste 363 sandalyeyle tek başına iktidar olmuştu. 

 

AK Parti İktidar 15. yıl Cumhurbaşkanı Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan Twitter Paylaşım Kutlama Özel kutlama 3 Kasım 2002