AK Parti Bartın İl Başkanının oğlu trafik kazasında hayatını kaybetti

TAKİP ET

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yaşanan trajik bir kaza, siyasi çevreleri yasa boğdu. AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan'ın oğlu Muhammet Ali Arslan (35), İstanbul'dan yeni aldığı motosikletiyle Bartın'a gitmek üzere yola çıktığı sırada otomobille çarpışarak hayatını kaybetti. Arslan'ın arkasında bulunan arkadaşı Gökhan K. (36) ise yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Devrek ilçesi Çaydeğirmeni beldesi Kaypaklar mevkisinde meydana geldi. Muhammet Ali Arslan'ın yönetimindeki 34 GTV 014 plakalı motosiklet, Ş.G.’nin (50) kullandığı 34 FG 8938 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpışma sonucu motosiklet devrildi ve Arslan ile arkadaşı Gökhan K. yola sürüklendi. Kazayı görenlerin hızla ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Muhammet Ali Arslan, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversite Hastanesi'nde ameliyata alındı.

Ancak tüm çabalara rağmen AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan'ın oğlu Muhammet Ali Arslan kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Muhammet Ali Arslan, kaza öncesinde İstanbul'dan yeni aldığı motosikletiyle memleketi Bartın'a gitmekteydi. Sosyal medya hesabından motosikletini 'hayırlı olsun' diyerek paylaşmıştı.

Kaza sonrasında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da Twitter üzerinden bir paylaşım yaparak, "AK Parti Bartın İl Başkanımız Sayın Yaşar Arslan’ın oğlu Muhammet Arslan’ı elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Muhammet kardeşimize Allah'tan rahmet, Sayın Başkanımıza, Arslan ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun inşallah" ifadelerine yer verdi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, Gökhan K.'nın tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Türk siyasetinin genç ismi Muhammet Ali Arslan'ın ani vefatı, tüm Türkiye'yi derin bir üzüntüye boğdu."

Ak parti trafik kazası ölüm haberi