Ailesiyle birlikte kaza geçiren ünlü şarkıcı Alişan kaskodan kaç para alacak? 

TAKİP ET

Ailesiyle birlikte tatil yolunda feci bir trafik kazası geçiren ve ölümden dönen ünlü şarkıcı Alişan'ın kasko şirketinden alacağı para belli oldu.

Ailesiyle birlikte tatil yolunda feci bir trafik kazası geçiren ve ölümden dönen ünlü şarkıcı Alişan’ın kasko şirketinden alacağı para belli oldu. Alişan’ın sağ kurtulmamız mucize dediği kaza sonrasında kasko şirketinden hasarlı aracı için 1 milyon TL ödeme alacağı öğrenildi.

Kaskodan Alacağı Para Belli Oldu

İstanbul’dan İzmir’e giderken ailesinin de içinde bulunduğu araçla kaza geçiren ünlü şarkıcı Alişan’ın kazanın ardından hasar gören aracı için kasko şirketinden alacağı paranın 1 milyon TL olduğu iddia edildi.

‘Maddi ve Manevi Yanındayız’

Kazada, Alişan, eşi Buse Varol, oğlu Burak yara almadan kurtulurken oğlunun yabancı uyruklu bakıcısı ise hafif yaralı şekilde kurtulmuştu. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa adlı programa önemli açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Alişan, kaza sonrasında 5 kurban kestirerek Darülaceze’ye bağışladığını söyledi. Kazada oğlu Burak zarar görmesin diye üzerine kapaklanan ve oğlunun hayatını kurtaran bakıcı hakkında da konuşan Alişan, bakıcılarının örnek bir davranışta bulunduğunu söyleyerek, ‘Ömrümüzün sonuna kadar o da istediği süreçte bizimle olacak. Maddi ve manevi olarak yanında olacağız.’ dedi. 


Okan Kurt Yalnız Bırakmadı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, kaza haberini alır almaz Alişan ve ailesinin yanına koştu. İstanbul’da Manisa’ya gelen Kurt, arkadaşlarını hastanede ziyaret ederek yanlarında oldu. 

 

alişan kaza kasko