Ailesi 1 Haftadır Onu Arıyordu, Yaşlı Kadın Dev Timsahın Midesinden Çıktı

TAKİP ET

Avusturalya'da yaşanan ilginç olay herkesi şaşkına çevirdi. 1 haftadır kayıp olan ve ailesinin her yerde aradığı yaşlı kadının dev timsahın midesinden çıktığı öğrenildi.

Avusturalya’da yaşanan ilginç olay herkesi şaşkına çevirdi. 1 haftadır kayıp olan ve ailesinin her yerde aradığı yaşlı kadının dev timsahın midesinden çıktığı öğrenildi.

Olay, Avusturalya Queensland eyaletinde geçtiğimiz hafta meydana geldi. 79 yaşında olduğu öğrenilen Cameron isimli kadının yaşlı bakım evinde kaldığı ve geride bıraktığımız hafta kaybolduğu öğrenildi. Yaşlı kadının bunama sorunu olduğu bu yüzden de yaşlı bakım evinde özel bakım altında tutulduğu iddia edilirken yaşlı kadının geride bıraktığımız hafta yürüyüşe çıktığı ve ortadan kaybolduğu belirtildi. Durum ailesine haber verilirken yaşlı kadın her yerde aranmasına rağmen hiçbir yerde bulunamadı. Aradan 1 hafta geçtikten sonra Port Douglas’ın güneyinde yer alan Craiglie Creek’de yaşlı birine ait olan bir adet baston ve kıyafetler bulunduğu ve bulunan bu eşyaların kaybolan yaşlı kadına ait olduğu tespit edildi. 

4.3 METRELİK TİMSAHIN MİDESİNDEN ÇIKTI

Kıyafetlerin bulunması üzerine çevrede yer alan timsahlardan şüphelenilmeye başlandı. Görevli ekipler çevreye kurduğu tuzaklar sayesinde yaklaşık 4.3 metrelik dev timsahı inceledi. Bu inceleme üzerine dev timsahın midesinden kaybolan 79 yaşındaki Cameron’a ait kemikler bulunduğu öğrenildi. Dehşete düşüren gerçek sonrasında Cameron’un oğlu annesinin ölümüne misislleme istemediğini söylese de yaşlı kadını yiyen dev timsahın bu sabah saatlerinde Yaban Hayat Yetkilileri tarafından öldürüldüğü öğrenildi.

 

Avusturalya yaşlı kadın dev timsah kayıp Timsahın midesinden çıktı Cameron