Ahu Tuğba'dan Şok Açıklamalar: Temizlikçimi, Arkadaşlarımı Hamile Bırakan Kocalarım Oldu

TAKİP ET

En sevilen isimlerinden Ahu Tuğba özel hayatına dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ahu Tuğba, Posta gazetesinden Oya Çınar'a verdiği röportajda kaç kere evlendiğini hatırlamadığını söyledi.

En sevilen isimlerinden Ahu Tuğba özel hayatına dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Ahu Tuğba,  Posta gazetesinden Oya Çınar'a verdiği röportajda kaç kere evlendiğini hatırlamadığını söyledi.

Ahu Tuğba 8 10 defa evlendiğini ancak bunların hepsinin bir hata olduğunu, Erkeklerin evleneceği kadına Garanti gözüyle baktığını aldattığını söyledi. 

“BABAM BAŞKA BİR KADIN İÇİN BİZİ TERK ETTİ”
Ahu Tuğba açıklamasında hem babasının kendilerini başka bir kadın için terk ettiğini Bu nedenle de travmasının olduğunu belirterek, Burdur abla yaşamış bir kadın olarak başka bir erkeğin bunu yapmasını kabul edemeyeceğini söyledi. 

BÜTÜN İLİŞKİLERİMDE ALDATILDIM

 Ahu Tuğba, Bütün ilişkilerinde aldatıldığını belirterek kızının babası hariç Diğerlerine selam dahi vermediğini söyledi.  Hocaları arasında temizlikçisine ve arkadaşını bile hamile bırakanların olduğunu söyleyen Tuğba,  kadınlara da arkadaşım demeye bin şahit istediğini çoğunun sanat camiasından olduğunu dile getirdi.  Ahu Tuğba açıklamasının devamında, “Karşılaştığımızda utanmadan gelip selam verenleri vardı. Utanmıyor musun bana selam vermeye, “Ahucuğum nasılsın?” demeye. Ben olsam utanırım. Hatta gelip, “N’aber kumam?” diyenler oldu. Ben senin nereden kuman oluyorum? Sen geldin benim üstüme, ikinci sensin. Ne diyeyim. Allah affetsin bunları. Kin tutan bir insan olmadım ama bunların yaptıkları çok çirkin. Niye yani? Erkek kıtlığı mı var? Yüzüme, “Sırf seninle birlikte olduğu için onunla oldum” diyen kadınlar bile oldu. Kadın kıskançlığı işte..." ifadelerini kullandı.

 

Ahu tuğba röportaj açıklama şok son dakika son dakika haberi