Ahmet Mahmut Ünlü: Deccal Türkiye'ye de gelecek

TAKİP ET

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, CNN TÜRK yayınında Deccal ve Mehdi konularına ilişkin açıklamalarda bulundu. Deccal'ın yaşadığını ve Türkiye'ye de geleceğini dile getiren Ünlü, Mehdi'nin de geleceğini ifade etti. 

Cübbeli Mahmut Hoca ismiyle bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, CNN TÜRK yayınına konuk olarak Tarafsız Bölge programında Deccal'in kendisini ilah ilan edeceğine ve ölüm şekline ilişkin açıklamalarda bulundu. 

CÜBBELİ AHMET’iN AÇIKLAMALARI 

Cinleri kullanma gücüne sahip olduğu için olağanüstü güçlere sahip olduğunu ifade ederek 'deccal'i 'çok uzun boylu, cüsseli, çok korkunç' ifadeleri ile tanımlayan Ünlü, "Deccal Türkiye'ye gelecek mi?" sorusunun ardından ise "Gelecek tabii, Mekke ve Medine hariç bütün dünyayı çiğneyecek. İran'daki İsfahan Yahudilerinin arasından çıkacak." ifadelerini kullandı. 

‘DECCAL KIYAMETTEN HEMEN HEMEN 200 SENE ÖNCESİNDE GELECEK’ 

'Mehdi hakkında sorulan bir soruya ise Ünlü, "Mehdi mutlaka gelecek. Benim okuduğum hadislerde bunu görüyorum. Ama bu yüzyılda değil. Deccal'i birisinin öldürüp öldürmeyeceği sorusuna ilişkin ise Ünlü, "İsa aleyhisselam öldürecek" ifadelerini kullandı. Söz konusu olaylar bütününün kıyamete ne kadar zaman kala gerçekleşeceği sorusu üzerine ise Ünlü, "Güneş batıdan doğmadan hemen önce bunlar. Güneş batıdan doğduktan sonra da dünyanın 120 senesi var. Deccal kıyametten hemen hemen 200 sene öncesinde gelecek." şeklinde konuştu. 

Türkiye Cübbeli Ahmet Ahmet Mahmut Ünlü