Ahmet Kural'ın Sıla'yı Darp Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı! İşte Şok Detaylar

TAKİP ET

Şarkıcı Sıla Bugün Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Sevgilisi Ahmet Kural'ın kendisine şiddet uyguladığını iddia eden sanatçı 3 ay koruma kararı aldırdı. Kısa süre içerisinde Ahmet Kural ve Şarkıcı Sıla sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

Ünlü Şarkıcı Sıla Gençoğlu Oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'dan fiziksel şiddet gördüğü iddiası ile bugün Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na giderek şikayetçi oldu.  Adliye çıkışında basın mensuplarının karşısına çıkan Sıla Ahmet Kural ın 3 ay süre boyunca kendisine yaklaşmaması yılına yönelik koruma kararı aldığını söyledi.

Sıla Gençoğlu avukatı Rezan epözdemir ile birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek İstanbul Cumhuriyet başsavcılığı'na Müşteki sıfatıyla ifade verdi. İfade işlemleri tamamlandıktan Sonra adliyeye çıkışında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Sıla Gençoğlu, hukuki bir sürecin içerisinde oldukları ve bu nedenle çok fazla bir şey söylemeyeceğini dile getirdi.

"KAFAMA KÜL TABLASIYLA VURDU"

Haber Global dan Selahattin gündayın haberine göre 29 Ekim 2018 tarihinde Ahmet Kural'ın evinde yaşanan olayda gece saat 04.00 sularında Ahmet Kural'ın alkollü olduğu dakikalarda olay gerçekleşti. Sıla’nın kendi verdiği bilgilere göre " Yerlerde sürüklendim, kafam duvarlara vuruldu. Kaçmaya çalıştığım sırada, Ahmet Kural tekrar yakaladı ve kafama kül tablasıyla vurdu. Yoğun hakarete maruz kaldım. Yaklaşık 45 dakika sürüyor bu saldırı" diyor.

"DARP, CEBİR, PSİKOLOJİK ŞİDDET, HAKARET VE TEHDİT"

Mahkeme çıkışında üvekkili Sıla Gençoğlu ile birlikte kameraların karşısına geçen Avukat Rezan epözdemir ise İstanbul'a aile mahkemesinde koruma talebinde bulunduklarını belirterek, "Aile mahkemesi uygun gördü, fiziki şiddet nedeniyle ilgili kanun gereği başta uzaklaştırma olmak üzere koruma kararı verdi. Hak arama özgürlüğümüzü kullandık. Bununla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayetçi olduk. Başsavcılık makamı da Sıla Hanım'ın müşteki sıfatıyla ifadesine başvurdu. Evde yaşanan bir darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit eksenli bir soruşturma. Artık bundan sonra top yargıda." ifadelerini kullandı.

sıla gençoğlu ahmet kural şikayet darp son dakika