Ahmet Kural ve Sıla Kavgasında Flaş Gelişme! Artık Orası Devrede

TAKİP ET

Ahmet Kural ve Sıla arasında yaşanan olay son günlerde gündeme fazlasıyla meşgul etti. Sıla'nın darp Cebir ve Psikolojik şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu Ahmet Kural hakkında savcılık Kasten yaralama tehdit hakaret suçlarından yürütülen soruşturma dosyasına uzlaştırma bürosuna gönderdi. Taraflar Tek Tek uzlaştırma bürosuna çağrılarak uzlaşıp uzlaşmadıkları sorulacak.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile oyuncu Ahmet Kural arasında yaşandığı iddia edilen kavga olayına ilişkin yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Sıla Gençoğlu’nun darp Cebir ve Psikolojik şiddet gördüğü iddiası ile yaptığı şikayet doğrultusunda Savcılık tarafından Ahmet Kural Hakkında Kasten yaralama tehdit hakaret suçlarından yürütülen soruşturma dosyası uzlaştırma bürosuna gönderildi. 

İlerleyen günlerde hem Ahmet Kural hem de Sıla Gençoğlu uzlaştırma bürosuna çağrılacak ve tarafların uzlaşması durumunda soruşturma dosyası takipsizlik kararı ile kapatılacak. Eğer taraflar uzlaşmaya "Kasten yaralama", "Tehdit", "Hakaret" suçlarından Ahmet Kural hakkında Toplam 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılabilecek. Uzlaştırma Bürosu Savcılığı Soruşturmaya ilişkin Son kararı verecek.

sıla gençolu ahmet kural uzlaştırma bürosu son dakika savcılık