Ahmet Kural ve Sıla Davasında Konuşmalar Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Ahmet Kural ile Sıla arasında geçen darp iddiaları sıcaklığını korurken tanıklardan birisinin sunduğu Whatsapp konuşmaları büyük şaşkınlığa sebep oldu.

Ahmet Kural ile Sıla arasında geçen darp iddiaları sıcaklığını korurken tanıklardan birisinin sunduğu Whatsapp konuşmaları büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

Ünlü şarkıcı Sıla ile bir süredir yeniden barışarak ilişki yaşamaya başladığı oyuncu sevgilisi Ahmet Kural arasında büyük bir kriz yaşandı. Sıla'nın yaptığı şikayet sonrasında evlenme planları yaptığı sevgilisinden şiddet gördüğü ve bu sebeple uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi. 

Gündeme bomba gibi düşen iddiaların ardından Sıla 45 dakika boyunca dayak yediğini, kafasının duvarlara çarpıldığını ve vücudunun çeşitli bölgelerinde darp izlerinin olduğunu belirtti. Sağlık raporu alan ünlü şarkıcı sosyal medya hesabı üzerinden şiddet yaşadığına yönelik birtakım açıklamalarda bulundu. 

WHATSAPP KONUŞMALARI ORTAYA ÇIKTI

Ünlü şarkıcı darp edildiğini iddia etmiş ardından Ahmet Kural darp olmadığını itişme sırasında sadece kolunu tuttuğunu dile getirmişti. Bugün yaptığı yeni bir açıklama sonrasında şiddet haberleri ile gündeme geldiği için son derece üzgün olduğunu ve tüm kadınlardan özür dilediğini belirtti. Zekeriyaköy'de Ahmet Kural'ın evinde yaşanan tüm olayların ardından tanıklardan birisi whatsapp konuşmalarını yayınladı. Konuşmalarda 'Ahmet Kural'ın evinden çok ses geliyor. Bir kadını dövüyor sanırım. Polise haber vermeli miyim?' ifadelerinin kullanılması dikkat çekiyor. Konu hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Ünlü oyuncu Ahmet Kural'a karşı sosyal medyada tepkilerin çığ gibi büyüdüğü öğrenildi. 

ahmet kural sıla whatsapp konuşmaları