Ahmet Çakar'dan Olay Sözler! "Türk Futbolunun İçine Edenlerin En Büyüğü Aziz Yıldırım'dır"

TAKİP ET

Ünlü spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamaları değerlendirdi ve Yıldırım'ın bu zamana kadar pek çok defa soyunma odası ve hakem odası bastığını söyledi ve yıllardır bir korku yarattığını dile getirdi. Ayrıca Yıldırım'ı Türk futbolunun içine nifak tohumu atmakla suçladı. İşte detaylar…

Ünlü spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yaptığı açıklamaları değerlendirdi ve Yıldırım’ın bu zamana kadar pek çok defa soyunma odası ve hakem odası bastığını söyledi ve yıllardır bir korku yarattığını dile getirdi. Ayrıca Yıldırım’ı Türk futbolunun içine nifak tohumu atmakla suçladı. İşte detaylar…

Ünlü spor yorumcularından ve eski hakemlerden olan Ahmet Çakar, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan “Derin Futbol” adlı programda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Aziz Yıldırım’ın hakemler hakkında yaptığı açıklamalar hakkında konuşan Çakar, her ne kadar Aziz Yıldırım’ın bu konuda haklı gibi görünse de yıllardır Yıldırım’ın hakem odalarını basıp kapılarını tekmelediğini söyledi.  Aziz Yıldırım’ın Özgür Yankaya için “Bir daha bu stada gelmeyecek” dediğini de hatırlatan Ahmet Çakar, Yankaya’nın 3 yıldır Kadıköy’de maç yönetemediğini söyledi ve Yıldırım ile onu gibi olanların hakemleri dejanere ettiklerini söyledi. 

TÜRK FUTBOLUNUN İÇİNE EDENLERİN EN BÜYÜĞÜ AZİZ YILDIRIM’DIR

Hakemler üzerinde baskı kurularak son 10-15 yıldır korkak bir hale getirildiğini söyleyen Ahmet Çakar, Türk hakemlerinin de cesur olmadığını söyledi. Bunun sorumluluğunun ise Aziz Yıldırım ve onun gibilerin olduğunu da söyleyen Ahmet Çakar, bir tek onun için değil birçok kulüp başkanı için bunları dile getirdiğini belirtti. 

Aziz Yıldırım’ın Türk futbolunun içine nifak tohumları eken birisi olduğunu ve sürekli yaptığı sert açıklamalar ile herkesi baskı altına almaya çalıştığını söyleyen Ahmet Çakar, "15 yılda 10 yılda artarak şiddetle, Türk futbolunu sabote eden, Türk futbolunun içine nifak tohumları atan, Türk futbolunun içine edenlerden biri ve en büyüğü Aziz Yıldırım'dır. Hiç bana hikaye anlatmasın. Bizleri bu hale, hakemleri bu hale komiteleri bu hale gelmesinde biz agresifleşiyoruz, hakemlerin korkmasında, federasyonlar susmak zorunda kalıyor. Sensin kardeşim. Aldığın cezaları toplasak müebbet yiyeceksin sportif anlamda. Türk hakemlerinin de, Federasyonu'nda bu hale gelmesinin tek sebebi Aziz Yıldırım'dır." dedi.

 

Ahmet Çakar Aziz Yıldırım Fenerbahçe Fenerbahçe haberleri spor haberleri beyaz tv derin futbol