Ağva'da Dehşet Görüntüler! Öldürdükleri Hayvanların Gövdelerini Çalıp Kaçtılar

TAKİP ET

Şile'de vahşetin görüntüleri ortaya çıktı. Arazide otlamakta olan bir manda sürüsünü silahla vurarak kaçan şahıslar mandaların kafalarını kesip etrafa atarken gövdelerini çaldıkları belirlendi.

Şile’de vahşetin görüntüleri ortaya çıktı. Arazide otlamakta olan bir manda sürüsünü silahla vurarak kaçan şahıslar mandaların kafalarını kesip etrafa atarken gövdelerini çaldıkları belirlendi.

Olay, Şile Ağva Çataklı Köyü’nde bir arazide meydana geldi. Arazide otlamakta olan 7 mandayı başından vuran ve öldüren caniler daha sonra hayvanların başlarını gövdelerinden ayırarak gövdelerini kamyonlara yükleyip olay yerinden uzaklaştılar. Mandaların sahibi Cengiz Akdeniz’in hayvanları 5 gün boyunca arazide aradığı ve 5 günün sonunda hayvanlardan 7’sinin başını bulduğu öğrenildi.

BAŞLARINI KESEREK GÖVDELERİNİ ÇALMIŞLAR

Cengiz Akdeniz’in 5 günlük aramasının ardından kayıp mandalarını ormanlık alanın içinde bulduğu hayvanların 20-30 metre arayla başlarından vurularak öldürüldüğünü gördüğü belirtildi. Canilerin hayvanları başlarından vurarak öldürdükten sonra başlarını kestikleri ve etlerini karkas et şeklinde ayarlayarak kamyonlara yükleyip çaldıkları belirlendi.

YAVRULARINI YENİ DOĞURMUŞ HAYVANLARI KATLETTİLER

Mandalarından geriye kalanları ahıra götüren talihsiz adam, bunu yapan kişilerin cani olduğunu o hayvanları sütü için beslediğini söyledi. Öldürülen hayvanlardan üçünün yeni yavrusu olduğunu belirtti.

KAFALARINI BIRAKIP GÖVDELERİNİ ÇALMIŞLAR

Hayvanların sahibi Cengiz Akdeniz, hayvanların öldürüldükten sonra başlarının gövdelerinden ayrılarak gövdelerini kamyonlara yükleyip çaldıklarını belirtti. Akdeniz, hayvanlardan geriye kalan parçaları arazide bırakan canilerin bir an önce bulunmasını istediğini söyledi.

 

ağva şile hayvan katliamı manda kafaları kesilen mandalar gövdelerini çaldılar hayvan hırsızları katliam