Ağrı'da PKK'lı Teröristlerin Katlettiği Köy Bakkalının Son Paylaşımı Minik Leyla Olmuş!

TAKİP ET

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde AK Parti'ye destek verdiği gerekçesiyle PKK'lı teröristler tarafından başından vurularak öldürülen köy bakkalının yaptığı son paylaşım günlerdir her yerde aranan 4 yaşındaki Leyla Aydemir olmuş.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde AK Parti’ye destek verdiği gerekçesiyle PKK’lı teröristler tarafından başından vurularak öldürülen köy bakkalının yaptığı son paylaşım günlerdir her yerde aranan 4 yaşındaki Leyla Aydemir olmuş.

Olay, Ağrı Doğubayazıt ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, ilçeye bağlı olan Yanyurt köyünde bakkal olan Mevlüt Bengi isimli vatandaş AK Parti’yi desteklediği gerekçesiyle PKK’lı teröristler tarafından köyün çıkışında yer alan elektrik direğine bağlanarak başından vuruldu. Bengi’nin elektirik direğine bağlı olan cesedini gören köylüler durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi. 

2 SİVİL VATANDAŞI KAÇIRIP KATLETTİLER

Öte yandan yine dün yaşandığı belirtilen ikinci acı olayda Doğubayazıt ilçesinde meydana geldi. Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışan Fevzi Ertik isimli bir vatandaş yine AK Parti’yi desteklediği gerekçesiyle PKK’lı teröristler tarafından evinin bahçesinde yer alan mutfakta ipe asılarak infaz edildi. İlçede meydana gelen 2 vahşi infazın ardından ilçe halkı teröre lanet okudu.

KATLEDİLEN KÖY BAKKALININ SON PAYLAŞIMI MİNİK LEYLA OLMUŞ

PKK’lı teröristler tarafından köyün çıkışındaki bir elektrik direğine asılarak başından vurulan köy bakkalı Mevlüt Bengi’nin sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımın ise Ağrı Bezirhane köyünde kaybolan ve günlerdir kendisinden hiçbir haber alınamayan 4 yaşındaki Leyla Aydemir olmuş. Katledilen Bengi’nin son paylaşımının altına binlerce yorum yapılarak teröre ve terör destekçilerine lanet okundu.

 

Ağrı Doğubayazıt Leyla Aydemir Köy bakkalı Mevlüt Bengi Fevzi Ertik PKK Katledilen AK Parti