Ağrı'da Kaybolan Leyla İle İlgili Şok Eden Görüntüler, Kızıl Saçlı Kadın Detayı Tüyler Ürpertti

TAKİP ET

Ağrı'da bayram ziyareti için gittiği Bezirgan köyünde kaybolan ve 4 gündür her yerde aranan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'den hala haber alınamadı. Güzeller güzeli Leyla ile ilgili son çıkan görüntülerde beyaz bir kamyonetle çocuklara şeker dağıtan kızıl saçlı bir kadın ve kirli sakallı bir adamın yer aldığı belirtildi.

Ağrı’da bayram ziyareti için gittiği Bezirgan köyünde kaybolan ve 4 gündür her yerde aranan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’den hala haber alınamadı. Güzeller güzeli Leyla ile ilgili son çıkan görüntülerde beyaz bir kamyonetle çocuklara şeker dağıtan kızıl saçlı bir kadın ve kirli sakallı bir adamın yer aldığı belirtildi. 

Olay, Ağrı Bezirgan köyünde Ramazan Bayramı’nın 1. günü meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Nihat Aydemir ve Şükran Aydemir’in 4 yaşındaki çocukları Leyla Aydemir bayramlaşma merasimi sonrasında bir anda ortadan kayboldu. Küçük kızlarının ortada olmadığını fark eden aile durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri ve köy halkı minik Leyla’yı bulmak için seferber oldu. Bayramın ilk gününden beri tüm köy çevresi ve dere yataklarına kadar her yerde aranan minik Leyla’dan henüz hiçbir haber alınamadı.

KIZIL SAÇLI KADIN DETAYI

Bütün köy, jandarma ve AFAD ekiplerinin minik Leyla’yı bulmak için çalışmalarına devam ettiği öğrenilirken anne Şükran Aydemir’in yaptığı açıklamada, Bayrama kayınpederime gelmiştik. Çocuk amcasının yanında bir anda kayboldu. Her şey 15 dakika içinde oldu. Kim götürdüyse getirsin, şikayetçi olmayacağız.’ dedi. Öte yandan 4 gündür her yerde aranan minik Leyla’nın kaybolmadan hemen önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Amca Musa Aydemir’in çektiği görüntülerde, içinde bir kadın ve bir erkeğin yer aldığı beyaz bir aracın olduğu ve bu aracı gören bazı vatandaşlar olduğu öğrenildi. Aracı görenlerin aktardıklarına göre, araç içinde 3 çocuk olduğu ve araç içindeki erkeğin 40 yaşlarında kirli sakallı, kadının ise kızıl saçlı olduğu aktarıldı. Yaşanan yeni gelişmeler sonrasında jandarma ekiplerinin minik Leyla’nın son görüntülerine yoğunlaştığı ve arama çalışmalarına son hızıyla devam ettiği öğrenildi.

 

ağrı bezirgan leyla aydemir kayıp bayram müge anlı görüntü