Ağrı'da Feci Kaza! TIR'ın Üzerindeki Vinç Midibüsün Üzerine Devrildi: 7 Ölü 11 Yaralı

TAKİP ET

Ağrı'nın Hamur ve Tutak ilçeleri arasında bulunan karayolunda TIR üzerinde yer alan bir vincin midibüsün üzerine düşmesi sonucunda 7 kişinin öldüğü 11 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Ağrı’nın Hamur ve Tutak ilçeleri arasında bulunan karayolunda TIR üzerinde yer alan bir vincin midibüsün üzerine düşmesi sonucunda 7 kişinin öldüğü 11 kişinin de yaralandığı öğrenildi. 

Olay, Ağrı’nın Hamur ve Tutak ilçeleri arasında bulunan karayolunda meydana geldi. Ağrı il merkezi yönüne doğru hareket halinde olan ve kimliği henüz belirlenemeyen sürücünün kullandığı 63 K 3279 plakalı TIR üzerinde yer alan iş makinesini taşıyordu. Tutak- Hamur ilçeleri arasında ulaşımı sağlayan Hamurderesi yolunun Tutak ilçesine bağlı olan Palandöken köyü mevkiinde bulunan viraja geldiğinde vinç TIR üzerinden düştü. 

FECİ KAZADA 7 KİŞİ ÖLDÜ 11 KİŞİ YARALANDI

TIR üzerinden düşen vinç tam bu esnada karşı yönden gelmekte olan 65 ET 520 plakalı midibüse çarptı. Yaşanan feci kaza sonucunda midibüste bulunan 7 kişinin aracın içinde sıkışarak yaşamını yitirirken 11 kişinin de yaralandığı haberi alındı. Dehşete düşüren kaza sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans ve güvenlik güçleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler midibüsün içinden çıkarttığı 11 yaralıdan 4’ünün durumunun ağıt olduğunu belirledi. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazada yaşamını yitiren 7 kişi ekipler tarafından araçtan çıkarıldı. Ayrıca kaza sebebiyle karayolunun çift yönlü olarak trafiğe kapatıldığı öğrenildi.

 

ağrı feci kaza TIR vinç midibüs vinç midibüsün üstüne devrildi 7 ölü 11 yaralı