Ağrı Valisi'nden Çok Önemli Açıklamalar! Otopsi Tamamlandı, İşte Leyla'nın Ölüm Sebebi

TAKİP ET

Ağrı Valisi Süleyman Elban Ağrı'da kaybolmasının ardından cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir ile ilgili açıklama yaptı. Otopsisi tamamlanan minik Leyla'nın açlıktan hayatını kaybettiğini söyleyen Vali Elban, küçük kızın vücudunda istismar veya istismar izi olmadığını söyledi.

Ağrı Valisi Süleyman Elban Ağrı’da kaybolmasının ardından cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir ile ilgili açıklama yaptı. Otopsisi tamamlanan minik Leyla’nın açlıktan hayatını kaybettiğini söyleyen Vali Elban, küçük kızın vücudunda istismar veya istismar izi olmadığını söyledi.

Ağrı’da hayatını kaybeden Leyla Aydemir tüm Türkiye’nin yüreğini yaktı. Ağrı Valisi Süleyman Elban, minik Leyla’nın otopsisinin tamamlandığını ve küçük kızın açlıktan hayatını kaybettiğini söyledi.

‘8-10 GÜN AÇ BIRAKILMIŞ’

Dün cenazesi otopsiye gönderilen minik Leyla’nın otopsi raporu açıklandı. 18 gündür kayıp olan Leyla Aydemir’in otopsi raporu ile ilgili açıklama yapan Ağrı Valisi Süleyman Elban, Leyla’nın kaybolduktan 8-10 gün içinde ölmüş olduğu sonucuna varıldığını belirtti. Ölümünün ardından bir yerde bekletilmiş ve bulunmasından sadece 2-3 gün önce bulunduğu suyun içine bırakılmış olduğunu ve ölüm nedeninin 8-10 gün aç bırakılması olduğunu aktardı.

‘İSTİSMAR VE TECAVÜZ EMARESİ YOK’

4 yaşındaki minik kızın açlık nedeniyle öldüğünü söyleyen Elban, Leyla’nın cesedinde herhangi bir darp ve yaralanma izi olmadığını ve bulunma süresine kadar herhangi bir vahşi hayvan tarafından yaralanma izinin de söz konusu olmadığını belirtti. Öte yandan herkesin aklına gelen ilk olanak olan istismar ve tecavüz emaresinin de bulunmadığı belirtildi.

KAÇIRILDIĞINI AÇIKLADI

Leyla’nın ortadan kaybolma olayının kaçırılma olduğunu söyleyen Vali Elban, gözaltına alınan kişiler olduğunu söyledi ancak sayı vermedi. 

 

Ağrı Vali Süleyman Elban Leyla Ölüm sebebi Kaçırılma Otopsi Tecavüz