Ağaoğlu, Ada Satın Aldı

TAKİP ET

Ali Ağaoğlu, uzun pazarlıklar sonucu beğendiği adayı satın aldı.

İş adamı Ali Ağaoğlu, yaz aylarında çıktığı tekne turları sırasında beğendiği Çiftlik Adası'nı uzun pazarlıklar sonucunda satın aldı.

Ali Ağaoğlu, Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nın yeni sahibi oldu. İçinde bir de taş evin bulunduğu adayı uzun pazarlıklar sonucu almayı başaran Ağaoğlu, hafta sonu avukatı ile beraber gezdiği adada bol bol fotoğraf çektirdi. 30 MİLYON DOLAR DEĞERİNDE Ali Ağaoğlu'nun evin bir an önce yerleşmeye hazır hale getirilmesini istedi. Kıyıya 550 metre uzaklıktaki Çiftlik Adası, tam olarak 90 bin metrekare yüz ölçümüne sahip. Adada elektrik, telefon ve su hattı da bulunuyor.  

 ADA SAHİBİ ÜNLÜLER * Rahmi Koç: Tuzla açıklarında yer alan Koç Adası * Güler Sabancı: Ayvalık Cunda'nın karşısında yer alan Hakkıbey Adası. * Leyla Tara: Eşek Adası olarak bilinen Kıstak Adası. * Dikran Masis: Tavuk Adası (Mavriya Takım Adası). * Belma Simavi: Domuz Adası. * Ahmet Nazif Zorlu: Zeytin Adası * Ali Dinçkök: Kınalıada'nın karşısında yer alan Kaşık Adası... * Ömer Dinçkök: Bodrum Gündoğan Koyu'nun hemen karşısındaki Apostrol Adası...

Ali Ağaoğlu ali ağaoğlu ada satın aldı