Ağaca Bağlayıp Üzerine Dışkı Döktü! Sosyal Medyada Fenomen Olmak İsteyen Ağabey Kardeşine Dakikalarca İşkence Etti

TAKİP ET

Ankara'da sosyal medyada fenomen olmak isteyen ve yayınlayacağı videonun tıklanma rekoru kırmasını isteyen 16 yaşındaki bir genç 14 yaşında olan kardeşini bir ağaca bağlayarak ona dakikalarca işkence etti. Gözü dönmüş ağabey işkence anlarını videoya çekerek internet sitesinde paylaştı.

Ankara’da sosyal medyada fenomen olmak isteyen ve yayınlayacağı videonun tıklanma rekoru kırmasını isteyen 16 yaşındaki bir genç 14 yaşında olan kardeşini bir ağaca bağlayarak ona dakikalarca işkence etti. Gözü dönmüş ağabey işkence anlarını videoya çekerek internet sitesinde paylaştı.

Olay, Ankara’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 16 yaşında olan Ö.R.O isimli ağabey 14 yaşındaki kardeşi S.Z.O’yu sırf internette daha fazla tıklanma alabilmek için bir ağaca bağlayarak dakikalarca işkence etti. Kardeşine ‘Seni ağaca bağlayarak videonu çekeceğiz’ diyen ağabey Ö.R.O, iple ağaca bağladığı kardeşine akıl almaz şekilde işkencelerde bulundu.

ŞAKAYLA KARŞIK DEFALARCA VURDU

Bir akrabası ile birlikte kardeşini iple ağaca sıkı sıkı bağlayarak şakayla karışık şekilde sopayla defalarca vurmaya başladı. Aynı zamanda bu anları videoya çeken ağabey, kardeşinin üzerine koyun dışkısı ve su dökmeye başladı. 

İNTERNET SİTESİNDE PAYLAŞTI

Kardeşine yaptığı işkenceleri kayda alan ağabeyin daha sonra bu videoyu internet sitesine koyduğu öğrenildi. İnternete düşen görüntüleri izleyenler dehşete düşerken izleyenler arasından bir kişi durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri söz konusu işkenceyi gerçekleştiren Ö.R.O’yu gözaltına aldığı öğrenildi. Kardeşine işkence eden ağabeyin polise verdiği ifadede olayın bütününün kardeşinin isteği ile gerçekleştiğini söylediği öğrenildi. İşkenceye maruz kalan S.Z.O, ağabeyinin bu videoyu sosyal medyada izlenme rekoru kırması için yüklediğini söylediği ve ağabeyinden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Polis ekipleri yaşanan olayla ilgili inceleme başlattı.

 

Ankara Ağabey Kardeş İşkence Ağaca bağlayıp işkence etti Sosyal medyada fenomen olmak için