Ağabeyi Darbeden Tutuklanmıştı! AK Partili O İsimden Şok Eden İstifa

TAKİP ET

AK Partiden şok eden bir istifa kararı geldi. Sakarya Milletvekili Şaban Dişli AK Parti Genel Başkan Başdanışmanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Şaban Dişli'nin ağabeyi 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında FETÖ'den tutuklanmıştı.

AK Partiden şok eden bir istifa kararı geldi. Sakarya Milletvekili Şaban Dişli AK Parti Genel Başkan Başdanışmanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Şaban Dişli’nin ağabeyi 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında FETÖ’den tutuklanmıştı.

YAZILI AÇIKLAMA YAPARAK İSTİFASNI DUYURDU

AK Parti’nin Sakarya Milletvekili Şaban Dişli’nin yazılı bir açıklama yaptı ve açıklamasında ilk olarak 24 Ağustos tarihinde getirildiği ‘Genel Başkan Danışmanlığı’na getirilmesinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Bu göreve getirildiği için büyük onur duyduğunu belirten Dişli, kendisine layık görülen bu şerefli göreve getirilmesinin ardından sosyal medya ve parti içinden birçok arkadaşından gelen bazı yorumların şahsını oldukça rahatsız ettiğini ve etmeye devam edeceğini belirttiği Partisine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a her makam ve mevkide olursa olsun hizmet etmeyi bir onur olarak kabul ettiğini belirterek bu görevde kalarak partisini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı haksız yere daha fazla yıpratmayı istemediğini söyleyerek istifa ettiğini duyurdu.

GENERAL ABİSİ DARBEDEN TUTUKLANMIŞTI

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında Şaban Dişli’nin ağabeyi eski Tümgeneral ve Genel Kurmay Başkanlığı Stratejik Dönüşüm Dairesi Başkanı Mehmet Dişli çıkarılan KHK kararı ile TSK’dan ihraç edilmiş ve 15 Temmuz sonrasında Akıncı Üssü ile ilgili açılan davada tutuklanmıştı.

 

Şaban Dişli Mehmet Dişli AK Parti FETÖ Darbe Ağabey Sakarya Milletvekili