Afyonkarahisar'da Aynı Firmanın Otobüsleri Çarpıştı 23 Kişinin Yaralandığı Belirlendi!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da korkunç bir kaza meydana geldi. Aynı firmaya ait olan iki yolcu otobüsü birbiri ile çarpıştı. Otobüslerin çarpıştığı kazada 23 kişinin yaralandığı bilgisi alındı.

Afyonkarahisar’da korkunç bir kaza meydana geldi. Aynı firmaya ait olan iki yolcu otobüsü birbiri ile çarpıştı. Otobüslerin çarpıştığı kazada 23 kişinin yaralandığı bilgisi alındı. 

Afyonkarahisar’da meydana gelen kazanın saat 01.00 sıralarında yaşandığı bilgisi alındı. Dinlenme tesislerindeki mola sonrasında harekete geçen şoförünün Ç.G. olduğu 09 HD 102 plakalı yolcu otobüsünün Dazkırı-Dinar karayolunun 5. Kilometresinde bulunan kavşağa geldiğinde A.C’nin yönetiminde olan 20 AYK 50 plakalı aynı firmaya ait yolcu otobüsüne arkadan çarptığı belirlendi. Yaşanan kazada otobüste yer alan 70 yolcudan 23’ünün yaralandığı bilgisi alındı.

Kaza yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edilirken itfaiye ekipleri de kaza yerine geldi. Yaralanan vatandaşların ilk tedavisi olay yerinde yapıldı. Yaralılar ilk tedavilerinin ardından Denizli Çavdar İlçe Devlet Hastanesine ve Sandıklı ve Dinar Devlet Hastanesi ile Dinar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralanan vatandaşlardan 21’inin tedavilerinin biterek taburcu edildiği 2’sinin ise tedavisinin sürdüğü belirtildi. 

 

afyonkarahisarda kaza afyonda aynı firmaya ait iki yolcu otobüsü çarpıştı iki otobüsün çarpıştığı kazacda 23 yaralı afyonkarahisar yolcu otobüsü kaza