Afyon'da Vahşi Cinayet! Ayrı Yaşadığı Eşini ve Kayınpederini Av Tüfeği İle Öldürdü!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'dan vahşi bir cinayet haberi geldi. Bir süredir ayrı yaşadığı iddia edilen ve eşi ile boşanma aşamasına gelen bir adamın ayrı yaşadığı eşini ve Kayınpederini av tüfeği ile acımasızca vurdu. Yaşanan vahşet dolu cinayetin ayrıntıları haberimizde.

Afyonkarahisar’dan vahşi bir cinayet haberi geldi. Bir süredir ayrı yaşadığı iddia edilen ve eşi ile boşanma aşamasına gelen bir adamın ayrı yaşadığı eşini ve Kayınpederini av tüfeği ile acımasızca vurdu. Yaşanan vahşet dolu cinayetin ayrıntıları haberimizde.

Afyonkarahisar’da bir süredir ayrı yaşadıkları iddia edilen ve boşanma aşamasında oldukları belirtilen çiftten akıl almaz bir cinayet haberi geldi. Eşi ile boşanma aşamasına gelen adam eline av tüfeğini kaptı ve eşi ile Kayınpederini acımadan vurdu.

Afyonkarahisar Bayat İlçesinden bir cinayet haberi alındı. Bayat ilçesine bağlı olan Çaybelen köyünde Ali Aktan isimli bir şahsın ayrı yaşadığı belirtilen Ayşe Dudu Aktan ile boşanma aşamasında olduğu bilgisi alındı. Ali Aktan eşi Ayşe Dudu Aktan ile konuşmak için Kayınpederi Mehmet Basri Doğan’ın evine gitti. Ancak burada bir tartışma başladı. Gelen iddialara göre tartışma giderek büyüdü ve Ali Aktan yanında getirdiği tüfeği çıkararak önce eşi Ayşe Dudu Aktan’a daha sonrada Kayınpederi Mehmet Basri Doğan’a ateş etti. Ayşe Dudu Aktan ve Mehmet Basri Doğan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilirken cinayeti işleyen Ali Aktan’ın av tüfeği ile birlikte Jandarma ekiplerine teslim olduğu belirtildi. 

 

afyonda vahşi cinayet afyonda eşi ve kayınpederini av tüfeği ile öldürdü afyonkarahisar ayrı yaşadığı eşi ve kayınpederini öldürdü