Afrin'in Sözde İçişleri Bakanı'nın Kardeşi Gaziantep'te Yakalandı

TAKİP ET

Afrin'de terör örgütünün ilçede sözde savunma ve içişleri bakanlığını yapan Hasan Bayram'ın kardeşi Kawa Muhammed Bayram Güvenlik güçlerinin Gaziantep'te düzenlediği operasyonla yakalandı.

Afrin'de terör örgütünün ilçede sözde savunma ve içişleri bakanlığını yapan Hasan Bayram’ın kardeşi Kawa Muhammed Bayram Güvenlik güçlerinin Gaziantep'te düzenlediği operasyonla yakalandı.

Gaziantep'te KK/KCK/PYD silahlı terör örgütü ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda Afrin Bölgesi'nin silahlı kanadından sorumlu Kawa Muhammed Bayram isimli teröristin yakalandığı öğrenildi. Teröristin illegal yollarla Gaziantep'e geldi Buradan Yunanistan'a gitmek için sahte pasaport temin etmeye çalıştığı belirlenirken operasyon sonucunda hücre evi de bulundu.

İKİ İL JANDARMASI ORTAK OPERASYON DÜZENLEDİ
Mersin ve Gaziantep İl Jandarma ekiplerinin müşterek olarak düzenlediği operasyon sonucu şahsın Şahinbey ilçesi Bey Mahallesi hücrelerinde bulunduğu belirlendi. Mersin İl Jandarma Komutanlığı ve Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı TEM şube ve Şahinbey İlçesi Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda Şahıs yakalanarak gözaltına alınırken yapılan İnceleme sonucunda Afrin Sözde İçişleri Bakanı Hasan bayramın kardeşi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili güvenlik güçlerinin soruşturması devam ediyor.

afrin operasyon gaziantep PKK terörist son dakika son dakika haberi